Pizzeriatyöntekijä Järvenpään Kotipizzaan

Pizzeriatyöntekijä Järvenpään Kotipizzaan

Sijainti
Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
16.7.2024

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on 280 ravintolaa ympäri Suomen. Herkullisuus lähtee tarkkaan valituista raaka-aineista, joiden alkuperä tunnetaan. Ruokalistalla on runsaasti kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Etsimme useaa reipasta, iloista ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työhön. Sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Haussa on tekijöitä jotka pystyvät tekemään keskimäärin 30h/3vkoa, ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt sopimuksen mukaan. Tehtävän palkka on TES:sin mukainen.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä,hygieniapassia, suomenkielen taitoa, ajokorttia sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa