Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Hamina

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Hamina

Sijainti
Hamina
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reippaita, iloisia ja positiivisia henkilöitä pitkäaikaiseen työhön. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzojen kuljettaminen, paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäiset työt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Jos sinulla on aiempaa kokemusta ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Tarjolla on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde 112,5h/3vko ja työsuhde solmitaan Kotipizzan kanssa. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian. Tehtävän palkka on TES:sin mukainen.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa, b-ajokorttia sekä negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.

Lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa