Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Hennala Lahti

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Hennala Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
28.8.2022

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reipasta, iloista ja positiivista ILTA- JA VIIKONLOPPUTYÖNTEKIJÄÄ Hennalan Kotipizzaan Lahteen! Pizzeriatyöntekijän työnkuva painottuu pääsääntöisesti pizzojen valmistukseen keittiön puolella. Lisäksi työ voi sisältää asiakaspalvelua sekä muita ravintolan tehtäviä. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen! Sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Aiempi kokemus keittiötyöskentelystä on toki eduksi tehtävässä, mutta ei hätää, jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan myös toki eduksesi!

Tehtävässä tunteja on tarjolla keskimäärin 45h/3vko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus tehtävässä on TES:n mukainen. Tehtävän aloitusajankohta sovittavissa.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, ajokorttia, hygieniapassia, suomenkielen taitoa sekä negatiivista salmonellatodistusta. Ei hätää, jos sinulta ei löydy vielä hygieniapassia tai salmonellatodistusta, ehdit suorittamaan ne vielä prosessin aikana.

Lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kotipizza Hennala
Kotipizza Hennala

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on lähes 270 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Kotipizzoista on franchising-periaatteella toimivia, itsenäisten yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.