Pizzeriatyöntekijä Kotipizza, Hyvinkää

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza, Hyvinkää

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
1.12.2023

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reipasta, iloista ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työhön. Sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse, pizzan paistamista ja kuskaamista sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Haussa on tekijä, joka pystyy tekemään keskimäärin 90h/3vkoa ja töitä tulee olemaan arkisin että viikonloppuisin ravintolan aukiolojen puitteissa. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan sopimuksen mukaan, viimeistään tammikuun alussa. Tehtävän palkka on Mara TES:sin mukainen.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa, b-ajokorttia sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa