Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza, Levi

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza, Levi

Sijainti
Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.7.2024

Etsimme reipasta ja iloista henkilöä työskentelemään Levin Kotipizzan tiimiin!

Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt siivousta unohtamatta. Sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen! Perehdytämme sinut työtehtäviisi! Sinun suomen kielen taitosi tulisi olla sellaisella tasolla, että pystyt palvelemaan asiakkaita myös suomen kielellä. Toivomme sinulta löytyvän hygieniapassin, ajokortin ja oman asunnon alueella.

Palkkaus osaamisesi ja sopimuksen mukaan. Jos sinulla on ravintola-alan työkokemusta, muista lisätä hakemukseen palkkatoiveesi. Työt alkavat kesäkuussa ja toivoisimme sinun pystyvän tekemään töitä aina ensi vuoden vappuun saakka, toki lyhyemmät työsuhteet esim kesän ajalle ovat myös mahdollisia. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti osa-aikaisesti työtä etsiville sekä myös suuremmilla tuntimäärillä.

Haethan paikkaa pikemmiten, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksen, CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, +358 50 442 6912 tai Roosa Räikkönen p.+358 44 4602 183, roosa.raikkonen@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Taves Food Oy/ Kotipizza Levi
Taves Food Oy/ Kotipizza Levi

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on lähes 270 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Kotipizzoista on franchising-periaatteella toimivia, itsenäisten yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.