Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Lohja

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Lohja

Sijainti
Lohja
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reipasta, iloista ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työhön, jossa työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 40-100h/3vkoa, mikä määrä sinulle sopisi parhaiten? Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen talvi-/kevätkaudelle sekä isommilla tuntimäärillä sitten vaikkapa kesälle. Etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä, joka voisi aloittaa työt alkuvuoden aikana.

Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäiset työt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen! Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa ja ajokorttia. Palkkaus on TES:n mukainen.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kotipizza Lohja
Kotipizza Lohja

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on lähes 270 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Kotipizzoista on franchising-periaatteella toimivia, itsenäisten yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.