Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Mäntsälä

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Mäntsälä

Sijainti
Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle ja asiakaspalvelulle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme reipasta, iloista ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työhön. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzojen kuljettaminen, paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut ravintolan päivittäiset työt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Työ ei välttämättä edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sinut kyllä perehdytetään työhön. Jos olet oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö! Myönteinen asenne työhön ja halu oppia uutta ratkaisevat. Jos sinulla on aiempaa kokemusta ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi.

Edellytämmme sinulta täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Lisäksi edellytämme hygieniapassia ja todistusta terveydentilasta – mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja todistuksen terveydentilasta pystyy hoitamaan kuntoon myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista. Anniskelupassi luetaan eduksesi.

  • Työsuhdemuoto: Tunteja tarjolla sopimuksen mukaan jopa 112,5h/3vko. Työsuhde alkuun Baronan kautta, myöhemmin mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaan omille kirjoille.
  • Työajat: Työvuorot vaihtelevat ravintolan aukioloaikojen mukaan ma-su klo 10:30-21:15 välillä.
  • Palkka: MaRaVa-tes tai sopimuksen mukaan.
  • Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Eikö kuulostakin hyvältä - kiinnostuitko? Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #barona

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen
Kotipizza Mäntsälä
Kotipizza Mäntsälä

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !