Pizzeriatyöntekijä Kotipizzaan

Pizzeriatyöntekijä Kotipizzaan

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
9.10.2022

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme nyt Kokkolan Kotipizzoihin reippaita, iloisia ja positiivisia henkilöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt sekä kotiinkuljetukset. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä ja sinut perehdytetään tehtävään. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi! Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia!

Töitä on tarjolla vähintään 2-3 vuoroa viikossa, mahdollisuuksien mukaan myös paljon enemmänkin. Työ painottuu iltaan ja viikonloppuun. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävän palkka on TES mukainen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Edellytämme sinulta:

• täysi-ikäisyyttä

• hygieniapassia

  • ajokorttia

• suomen kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Anniskelupassi

• Alan kokemus

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa