Plant Manager, Freudenberg Oy

Plant Manager, Freudenberg Oy

Sijainti
Salo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Haluatko olla johtava voima tuotannossa? Etsimme nyt loistavaa ammattilaista liittymään tiimiimme ja ottamaan vastuun Salossa sijaitsevan tuotantolaitoksemme johtamisesta. Freudenberg on kansainvälinen yritys, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia siivousratkaisuja ammattikäyttöön. Vileda Professional -brändimme on ollut alalla yli 70 vuotta.

Tehtävänäsi on johdattaa meidät menestykseen Plant Managerin, eli tehtaanjohtajan ominaisuudessa. Varmistat, että tuotantolaitoksemme toimii saumattomasti ja kehittyy jatkuvasti. Pyrimme saavuttamaan strategiset tavoitteemme ja tärkeimmät mittarit sekä koko FHCS (Freudenberg Home and Cleaning Solutions) Business Groupin, että paikallisemman Region-strategian mukaisesti. Tehtäväsi on itsenäinen, mutta ei yksinäinen, sillä työskentelet tuotantolaitoksen henkilökunnan ohella tiiviissä yhteistyössä myös tuotekehityksen ja Supply Chain -tiimien kanssa.

Tehtävääsi kuuluu vastuu laadusta, työturvallisuudesta ja henkilöstöstä sekä toimintamme jatkuvasta parantamisesta. Meillä työskentelee noin 70 sitoutunutta ammattilaista Salossa. Läheiset tiimikumppanisi ovat laatupäällikkö, kehitysinsinööri ja tuotantopäällikkö, jolle työnjohto raportoi.

Odotamme sinulta:

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa teknistä koulutusta. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta vastuullisista tuotantotehtävistä, joissa olet ollut myös tuloksista vastuussa. Ymmärrät tuotantoprosessit ja toimitusketjut, ja sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito.

Sinulla on myös vankka kokemus johtamisesta, ja johtamistyyliisi kuuluu valmentava lähestymistapa, mutta tarvittaessa olet myös päättäväinen. Olet johtanut myös LEAN-/kehitys-/muutosprojekteja tuotannossa.

Olet aikaansaava, yhteistyökykyinen ja kommunikointitaitoinen. Saat tuloksia aikaan tavoitteellisella ja tehokkaalla toiminnalla eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävään kuuluu lisäksi myös valmius matkustaa ajoittain yrityksen muihin laitoksiin.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä, joka arvostaa, tukee ja kehittää henkilöstöään. Freudenberg tarjoaa sinulle todellisen mahdollisuuden kehittää taitojasi ja edistää uraasi.

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka vastaa osaamistasi ja kokemustasi, sekä monipuolisen valikoiman henkilöstöetuja.

Lähde mukaan menestyvään tiimiimme, ja iske kädenjälkesi tulevaisuuden siivousratkaisuihin.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormalaan (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Freudenberg Home and Cleaning Solution Oy
Freudenberg Home and Cleaning Solution Oy

Freudenberg on kansainvälinen yritys, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia siivousratkaisuja ammattikäyttöön. Vileda Professional -brändimme on ollut alalla yli 70 vuotta, joten tiedämme ja tunnemme siivousalan ammattilaisten tarpeet erittäin hyvin.