Projektipäällikkö putkistoprojektiin Kemiin.

Projektipäällikkö putkistoprojektiin Kemiin.

Sijainti
Kemi, Oulu, Kuopio, Rovaniemi, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.5.2022

Haemme nyt asiakkaallemme projektipäällikköä putkistoprojektin pariin Kemiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat vuoden 2023 maaliskuulle saakka. Työtä tehdään niin, että olet kolme viikkoa työmaalla ja yhden viikon kotona. Majoitus järjestetään läheltä työkohdetta.

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on ohjata, suunnitella ja valvoa putkistoprojektin etenemistä turvallisuus- ja laatuasiat huomioiden.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

  • kokemusta projektipäällikön tehtävistä teollisuuden parista
  • tekniikan alan koulutusta (esim. ins.)
  • hyvää Englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan vertaistaan hakevassa teollisuuden suurprojektissa Kemissä. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Tarjoamme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa CV:llä oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Valtteri Rantala, s-posti valtteri.rantala@barona.fi, puh +358 50 478 6174 (arkisin klo. 9–15).

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa