Prosessinhoitaja elintarviketehtaaseen valmisruokaosastolle!

Prosessinhoitaja elintarviketehtaaseen valmisruokaosastolle!

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.7.2023

Onko sinulla kokemusta elintarviketuotannosta? Oletko järjestelmällinen ja tehokas työntekijä? Nautitko nopeatempoisesta työstä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme elintarviketuotantoon prosessinhoitajaa, vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme nyt tehokasta ja tarkkaa prosessinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen valmisruokaosastolle, jossa valmistetaan mm. salaatteja, voileipiä ja bageleita. Työtehtäviin kuuluvat mm. tuotannon valmistustyöhön osallistuminen oman vuoron aikana, opastus, auttaminen, virheiden havainnointi, työjärjestyksen ylläpito, valmistuksesta vastaaminen kiireellisyysjärjestyksessä, ongelmatilanteiden ratkaisu ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen.

Prosessinhoitajan toimen tarkoituksena on ruokatuotannon töidenohjaus siten, että asetetut määrä-, laatu- ja ympäristö- ja turvallisuustavoitteet saavutetaan. Prosessinhoitaja toimii sovittaessa myös työnjohtajan sijaisena.

Työskentelylämpötila on n. 4-7 astetta, joten varauduthan viileässä työskentelyyn.

Työtä tehdään maanantain ja lauantain välisenä aikana, 40h viikossa, kello 6-16 välillä. Tuotannon muuttuessa, myös iltavuorot ovat mahdollisia. Asiakasyritys sijaitsee Itä-Helsingissä.

Mitä odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta elintarviketuotannosta
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • tehokasta, tarkkaa ja ratkaisukeskeistä asennetta työhön
  • organisointikykyä

Mitä tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden päästä osaksi tulevaisuuden ruokatuotantoa
  • mahdollisuuden osallistua tuote- sekä tuotantokehitykseen
  • vakituisen työn
  • palkkaus elintarvikealojen TES:n mukaisesti

Mikäli kiinnostuit prosessinhoitajan avoimesta työpaikasta, laitathan hakemuksesi tulemaan CV:n kera, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa