Prosessinhoitaja Orion Oyj Turku

Prosessinhoitaja Orion Oyj Turku

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.1.2022

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa prosessinhoitajaa Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin keskeytyvään 3-vuorotyöhön Turkuun.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Turkuun työntekijää perehdytettäväksi lääketeollisuuden tuotantotyöntekijäksi keskeytyvään 3-vuorotyöhön vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet prosessinhoitajana tabletinvalmistuksessa, johon voi sisältyä lääkeaineiden punnitusta, massanvalmistusta ja tuotantokoneiden käyttämistä, joten tekninen taitavuus katsotaan eduksi. Töitä tehdään suurelta osin puhdastiloissa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Tehtävät sisältävät paljon dokumentointia, jonka takia työkielenä on suomi.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja osittain fyysisesti raskasta, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Työsuhteessa noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Orion Oyj
Orion Oyj

Orion on globaaleilla markkinoilla toimiva, Suomesta ponnistanut high-tech -yritys, joka on rakentanut hyvinvointia jo yli sadan vuoden ajan. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita lääkkeitä ja lääkkeiden vaikuttavia aineita. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet, suomalaisen tautiperimän harvinaissairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia keuhkolääkkeitä.  Työllistämme ja investoimme Suomessa, ja teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten ja maailman johtavien tutkimuslaitosten ja lääkeyhtiöiden kanssa. Yhdessä luomme luotettavia lääkkeitä ja hyvinvointituotteita, joiden avulla ihmiset voivat elää hyvää ja terveempää elämää. Orion tarjoaa merkityksellisen työn yli 3300 henkilölle. https://www.orion.fi/