Prosessinvalvoja, Finnamyl

Prosessinvalvoja, Finnamyl

Sijainti
Kokemäki, Pori, Harjavalta, Eura, Huittinen
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Haemme nyt tärkkelyksen sekä proteiinin valmistukseen Kokemäelle PROSESSINVALVOJIA määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2022. Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Työ on katkeamatonta 3-vuorotyötä. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

Prosessinhoitajan työ on vastuullista ja monimuotoista. Et keskity pelkästään prosessin valvontaan valvomosta käsin vaan teet päivittäin runsaasti tehtaalla tehtäviä suorittavia töitä, kuten säkin vaihtoa, näytteiden hakua, prosessinäytteiden määrityksiä, prosessin valvontaa ja muita normaaleja ja yllättäviä tuotannon työtehtäviä.

Tuotannossa käytetään vaarallisia kemikaaleja sekä kuivausalueet ovat aina ATEX-alueita. Näillä alueilla toimiminen edellyttää hyvää ymmärrystä työturvallisuudesta. Työtä tehdään kolmen henkilön vuoroissa: työhön osallistuva vuoromestari ja kaksi prosessinhoitajaa. Lisäksi päivisin tehtaalla työskentelee sähköasentaja sekä mekaanisen kunnossapidon henkilö.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • työhön soveltuva koulutus tai käytännön kokemusta teollisuuden prosesseista
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja sisäistät oppimasi tehokkaasti
  • innokkuutta oppia prosessin valvontaa ja ohjausta
  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimityöskentelyyn
  • voimassa oleva työturvallisuuskortti

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

  • ymmärrystä peruskemiasta
  • ymmärrystä laitteista ja niiden rakenteesta sekä osaat käyttää sitä ymmärrystä eduksesi
  • osaamista laitteiden kunnossapidosta / vian etsimisestä

Pystyt itse vaikuttamaan jatkoosi asiakkaallamme, sillä osaaville ja joukkoomme hyvin sopiville henkilöille heillä saattaa olla tarjota töitä pidemmäksi aikaan. Tehdas tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän ja osaavana henkilönä saatat päästä osallistumaan myös perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin. Uudet tuotantolinjat ovat käynnistymässä ja niiden ohjaukseen ja valvontaan tarvitaan prosessinvalvojia syksyn tuotantojakson jälkeen.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pilvi Ruohonen
Pilvi Ruohonen
Finnamyl Oy
Finnamyl Oy

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

Tutustu yritykseen