Puhdistustyöntekijä Urhea-hallille

Puhdistustyöntekijä Urhea-hallille

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Etsimme Urhea-hallille vakituiseen työsuhteeseen puhdistustyöntekijää

Puhdistustyöntekijänä tehtäviisi kuuluu Urhea-hallin urheilutilojen, toimistotilojen ja hypoxiahuoneiden siivous sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5 h/vko). Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 6-19:30 välillä sekä sopimuksen mukaan myös vähintään kerran kuukaudessa viikonloppuisin klo 7-14:30. Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Toivomme hakijalta

  • soveltuvaa puhdistuspalvelualan koulutusta TAI aiempaa puhdistusalan työkokemusta
  • siivousaineiden tuntemusta ja käsittelykokemusta
  • hyvää suomen kielen osaamista
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta

E****duksi katsomme vähintään tyydyttävän englannin kielen osaamisen sekä aiempaa kokemusta urheilupaikkojen puhdistusmenetelmistä.

Tehtävä soveltuu hyvin jo puhdistusalalta kokemusta omaavalle kokeneelle konkarille tai uransa alkupuolella olevalle tulevaisuuden osaajalle. Tärkeintä on ennen kaikkea motivoitunut ja hyvä asenne työntekoa kohtaan, toimeen tarttuva työote sekä aito kiinnostus puhdistuspalvelualaa kohtaan.

Tarjoamme mahdollisuuden pidempiaikaiseen työhön ainutlaatuisessa työympäristössä, hyvällä yhteishengellä varustetun palvelutiimin tuen sekä modernit työvälineet. Tehtävään annetaan myös kattava perehdytys.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Rikostaustaote on esitettävä ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja Baronalta antaa Pirkka Lind, 050 572 6030 tai pirkka.lind@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Urhea-halli
Urhea-halli

Haluatko työpaikan suomalaisen urheilun näköalapaikalla? Helsingissä sijaitsee Urhea-kampus, joka koostuu huippu-urheilijoiden arkiharjoituskeskuksesta Urhea-hallista, urheilijoiden asuintalosta ja Mäkelänrinteen lukiosta. Urhea-hallia arvioidaan vuosittain käyttävän jopa 10 000 urheilijaa käyntikertojen noustessa miljoonaan. Hallissa toimii valtakunnallinen Olympiavalmennuskeskus ja urheilijoille on tarjolla laajat terveyspalvelut. Urhea-hallin palveluorganisaatio huolehtii kiinteistön ja liikuntapaikkojen ylläpidosta, aulapalveluiden asiakaspalvelusta sekä siivouksesta. Tavoitteenamme on, että hyvä palvelu näkyy suomalaisen urheilun menestyksenä. Toiminnassamme varmistamme hyvän arjen, työskentelemme yhdessä ja vastuullisesti, opimme joka päivä uutta, erinomaisuutemme on hyveemme.