Putkiasentaja Caverion Suomi Oy:lle

Putkiasentaja Caverion Suomi Oy:lle

Sijainti
Pietarsaari
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Haemme Caverion Suomi Oy:n Pietarsaaren yksikköön putkiasentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi sisältyvät huolto-, korjaus ja kunnossapitotehtävät asiakaskohteissa. Kohteina toimivat Keski-Pohjanmaan alueella sijaitsevat kiinteistöt, liikekeskukset ja teollisuuskohteet, joiden talotekniikan kanssa olet tekemisissä. Yhteistyökyky asiakkaan ja tiimin välillä nousee tehtävässä tärkeään arvoon.

Tarjoamme mukavasti haastavan tehtävän, jossa vaihtelu pitää mielen virkeänä päivästä toiseen. Ensiluokkaiset työkalut ja työturvallisuuteen panostaminen mahdollistavat keskittymisesi olennaisiin työtehtäviin. Caverion tunnetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja jaksamiseen panostavana yrityksenä. Saat tueksesi kokeneen ja työntekoasi arvostavan tiimin. Caverion omaa myös laajan koulutustarjonnan, jotta pääset kehittymään ja kouluttautumaan urallasi.

Edellytämme hakijoilta LVI-alan tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta talotekniikan parissa työskentelystä. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva asentaja tai kokeneempi alan ammattilainen. Katsomme eduksi hitsaustaidot. Tehtävässä menestyminen vaatii vastuuntuntoa, joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä. Asiakasystävällisen asenteen ja B-ajokortin omatessasi tulet varmasti pärjäämään tehtävässä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan aluepäällikkö Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla tapani.pura@barona.fi.

Kiinnostuitko paikasta? Jätäthän hakemuksesi ja CV:si järjestelmän kautta ennen 17.5.2022. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Caverion Suomi Oy
Caverion Suomi Oy

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.

Tutustu yritykseen