Putkiasentaja Pirkanmaalle

Putkiasentaja Pirkanmaalle

Sijainti
Ylöjärvi, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2022

Haemme asiakkaallemme Ylöjärven yksikköön putkiasentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi sisältyvät huolto-, korjaus ja kunnossapitotehtävät asiakaskohteissa. Kohteina toimivat Pirkanmaan alueella sijaitsevat kiinteistöt, liikekeskukset ja teollisuuskohteet, joiden talotekniikan kanssa olet tekemisissä. Yhteistyökyky asiakkaan ja tiimin välillä nousee tehtävässä tärkeään arvoon.

Tarjoamme mukavasti haastavan tehtävän, jossa vaihtelu pitää mielen virkeänä päivästä toiseen. Ensiluokkaiset työkalut ja työturvallisuuteen panostaminen mahdollistavat keskittymisesi olennaisiin työtehtäviin. Saat tueksesi kokeneen ja työntekoasi arvostavan tiimin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemusta. Sinulla tulisi olla työkokemusta teollisuuden putkiasennus- tai hitsaustöistä. Katsomme eduksi PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemuksen sekä asennuskokemuksen. Arvostamme joustavuutta työajoissa sekä valmiutta komennus- ja matkatöihin. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Kiinnostuitko paikasta? Jätäthän hakemuksesi ja CV:si järjestelmän kautta ennen pikimmiten. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa