Putkiasentajia Carrus Delta Oy:lle Lietoon!

Putkiasentajia Carrus Delta Oy:lle Lietoon!

Sijainti
Lieto, Turku, Kaarina, Aura
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.12.2023

Haemme nyt Carrus Delta Oy:lle putkiasentajia Lietoon. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona ja valittu henkilö palkataan suoraan Carrus Delta Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

Putkiasentajan työtehtäviin kuuluvat kupariputkien juottaminen, taivuttaminen ja asennus linja-auton runkorakenteisiin.

Työtä tehdään arkisin 40 h/vko aamuvuorossa. 2-vuorotyö on myöhemmin mahdollista, joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana, kuitenkin viimeistään tammikuussa.

Odotamme sinulta

  • Koulutusta metalli- / LVI-alalta

  • Aiempaa kokemusta putkiasentajan työtehtävistä, erityisesti putkien juottamisesta

  • Hyvää ja ahkeraa asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Carrus Delta tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys ovat tärkeitä. Käytössäsi on kattava työterveyshuolto, liikuntasetelit, tuntipankki/ liukuva työaika sekä edullinen työpaikkaruokailu. Työssä on kilpailukykyinen palkkaus.

Carrus Delta sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä, jonka lisäksi omalla autolla kulkeville on pysäköintimahdollisuus tehtaan alueella.

Rekrytoinnin hoitaa Barona yhteistyössä Carrus Delta Oy:n kanssa. Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan henkilöstökonsultti Wilma Ensiö p. 044 4914 224 arkisin klo 9-15.

Kaikki hakemukset tulee lähettää Baronan hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi jo tänään!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Wilma Ensiö
Wilma Ensiö
Carrus Delta Oy
Carrus Delta Oy

Carrus Delta Oy on vuodesta 1935 asti toiminut suomalainen linja-autokoritehdas, joka toimii vahvasti yhteistyössä Volvo Bussar AB:n kanssa. Yritys ja heidän tuotteitaan ovat Volvo 9700 ja Volvo 9700 DD. Yhtiön markkina-alueena on Eurooppa, jossa linja-autot myydään Volvon toimesta loppuasiakkaille. Yhteistyön tuloksena yhtiöllä on eriomainen tilauskanta ja sen seurauksena on nostamassa tuotantokapasiteettiaan ja kehittämässä toimintaansa vastaamaan suurempaa volyymia.