Puukerrostaloelementtien valmistaja

Puukerrostaloelementtien valmistaja

Sijainti
Lahti, Heinola, Sysmä, Asikkala
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2022

VVR Wood Oy on erikoistunut puukerrostalojen toimituksiin. VVR Wood on 2014 perustettu kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Yritys on laajentanut puukerrostalotehtaan toimitilojaan Hevossaaressa Heinolassa ja toiminnan edelleen kasvaessa haemme lokakuun alusta alkaen uusia innokkaita sekä kädentaitoisia tekijöitä puuelementtien valmistukseen.

Töitä on tarjolla niin puurakentamisen rautaisille ammattilaisille, kuin puuelementtirakentamisesta kiinnostuneille motivoituneille ja oppimishaluisille tekijöille. Tällöin toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöiden parista tai harrastuneisuutta rakentamiseen.

Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja puuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja, voisi tässä olla sinulla erinomainen mahdollisuus. Työssäsi pärjätäksesi toivomme, että omaat työhön tarttuvan ja tekevän asenteen sekä olet mahdollisesti käyttänyt aikaisemmin teknisiä piirustuksia työsi apuna. Töitä tehdään sisätiloissa.

Tässä on erinomainen mahdollisuus työhön uudessa ja modernissa tehtaassa kasvavalla ja kiinnostavalla alalla. Tarjolla on mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi hyvässä ja kannustavassa työporukassa. Töitä tehdään porukalla sekä yksin laajasti puurakentamisen parissa.

VVR Woodilla tehdään töitä 2-vuorossa arkipäivisin.

Uusien työntekijöiden suunniteltu aloitus on sopimuksen mukaan lokakuun alusta alkaen. Paikat täyttyvät kuitenkin soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten ethän turhaan odottele viimeiseen hakupäivään hakemuksen jättämisen kanssa!

Haemme töihin ensi sijassa pitkäaikaisia työntekijöitä. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena Baronan kautta, ja tarkoituksena on, että henkilöt siirtyvät tämän jälkeen VVR Wood Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Mahdollisista lisätiedoista ja hakemuksien käsittelystä vastaa rekrytointiprosessia hoitava Barona, joten osoitathan mahdolliset tarkemmat kysymykset tehtävästä ja hakemukset Baronalle. Yhteyshenkilönä toimii Joni Isomäki, puh. 040 7774585.

Käythän jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian ja kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lue lisää työskentelystä VVR Wood Oy:llä täältä: https://barona.fi/tyopaikat/vvrwood

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa