Puutarhuri  Viherpalvelut Hyvönen Oy:lle

Puutarhuri Viherpalvelut Hyvönen Oy:lle

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Haemme yhteistyökumppanillemme Viherpalvelut Hyvönen Oy:lle puutarhuria pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaan alueelle.

Tarjolla on kokoaikainen (40 h/vko) työpaikka, missä työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin päivävuorossa. Palkkaus on viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimuksen mukainen.

Puutarhurin tehtävät pitävät sisällään erilaisia tehtäviä katujen, viheralueiden ja puistojen kunnossapitoon liittyen, kuten esimerkiksi vaativampia pensaiden ja puiden leikkausta, puhtaanapitoa, nurmialueiden leikkausta, siivous- ja raivaustöitä. Pensasryhmien kitkeminen on myös osa päivittäistä työskentelyä. Puutarhurina sinun tulee ottaa myös vastuuta tiimin toiminnasta ja työn suunnittelusta.

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta tai koulutusta alaan liittyen
  • Voimassa olevaa Kasvinsuojelututkintoa ja työturvallisuus-, ja tieturva 1 korttia. (tarvittaessa autamme näiden hankkimisessa)
  • Innostunutta, iloista ja ripeää asennetta työntekoa kohtaan
  • Suomen kielen taitoa

B-ajokortti vaaditaan

Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan työilmapiirin. Meillä opitaan, nauretaan ja tehdään kovasti töitä. Ennen työhön tarttumista saat kattavan perehdytyksen tekemisesi tueksi.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi viipymättä, sillä täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Yritysesittely:

Viherpalvelut Hyvönen on hollolalainen perheyritys, jonka toiminta on kasvanut viheralueiden rakentamisesta ja hoitamisesta kokonaisvaltaiseen kaupunkiympäristöjen urakointiin.

Tällä hetkellä Hyvösten ylläpitämistä kaduista, puistoista ja leikkipuistoista nauttii yli kaksisataatuhatta suomalaista.

Keskeistä arvoja Hyvösten toiminnassa ovat toteutusten kestävyys, toiminnan paikallisuus ja perheyrityksen välittömyys: kestävyyteen päästään hyvällä suunnittelulla ja huolellisella toteutuksella ja paikallisuuteen hankkimalla jatkuviin paikallisiin urakoihin paikalliset tekijät

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa