Quality & Safety Support

Quality & Safety Support

Sijainti
Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.7.2024

Haemme kuntokeskuksen laadusta ja turvallisuudesta huolehtivaa Quality & Safety Supportia.

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen johtava kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on rento työyhteisö, jossa yhteisöllisyys on tärkeää. Itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että pääemme parhaaseen tulokseen, kun puhallamme tiiminä yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme vastuullista ja tunnollista Quality & Safety Supportia (QSS) Hyvinkään salille. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan Fitness24Sevenin kanssa.

Työ on osa-aikainen (6 tuntia viikossa) ja työvuorot ovat pääasiassa ma - pe. Työ alkaa sopimuksen mukaan koulutusviikolla, jolloin tehdään täysi 40 tunnin viikko. Tehtävätason aloituspalkka on 13,13 € tunnilta.

Tehtäväkenttäsi

Työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen korkea, ja se on meille kunnia-asia. Tässä QSS:lla on tärkeä rooli. Olet salin yleisilmeestä, siisteydestä, yleisestä turvallisuudesta ja laitteiden tip-top -kunnosta oma-aloitteisesti vastaava avainpelaaja. Työsi on tärkeää ja merkityksellistä: kädenjälkesi näkyy suoraan asiakkaidemme palautteissa.

QSS:nä huolehdit omalta osaltasi jäsentemme laadukkaasta asiakaskokemuksesta vastaamalla salin päivittäisestä kunnossapidosta ja huollosta. Varmistat, että kuntosalimme laitteet ja tilat ovat aina hyvässä kunnossa, sali on puhdas ja viihtyisä, ja tavarat oikeilla paikoillaan. Katsot tilojamme asiakkaiden silmin, havaitset huoltotarpeet ennen kuin niistä tulee ongelmia, ja korjaat mahdolliset puutteet heti. Työsi jälki on huolellista ja työotteesi aikaansaava.

Sinulleko?

Tavoitteemme on löytää monet langat käsissä pitävä ja itseohjautuva henkilö joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Suunnittelet omien työpäiviesi sisällön käytännössä itsenäisesti, joten sinun tulee osata johtaa itseäsi ja priorisoida tekemisesi. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoja, sekä voimassa olevan ajokortin.

Etsimme henkilöä, joilla on jo jonkin verran osaamista teknisistä tehtävistä tai työhön soveltuva koulutustausta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kokenut konkari, vaan työssä oppimisen ohella osaamisesi ja kehittymisesi mahdollistavat erilaiset työn puolesta järjestettävät koulutukset. Tavoitteenamme on auttaa sinua kasvamaan oman alasi luotettavaksi osaajaksi.

Innostuitko? Kerro se meille! Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkaile sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tietosuojasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten toimitathan hakemuksesi järjestelmämme kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Fitness24Seven Oy
Fitness24Seven Oy

Fitness24Seven on pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju, joka pyörittää 240 kuntosalia kuudessa eri maassa. Suomessa yritys kasvaa vahvasti ja tällä hetkellä palvelemme valtakunnallisesti noin 50:llä kuntosalilla. Meidän tehtävä on mahdollistaa liikunta kaikille. Kuten meidän visiomme sanoo: we lead people to a healthier life no matter who you are!