Quantitative Analyst Summer Trainee, Kuntarahoitus

Quantitative Analyst Summer Trainee, Kuntarahoitus

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2023

Oletko vasta valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden osaaja? Haluatko päästä tekemään merkityksellistä työtä riskienhallinnan parissa? Liity huomisen tekijöihin!

Haemme nyt Quantitative Analyst Traineeta riskienhallinnan yksikköön kesäksi 2023.

Quantitative Analyst Traineena pääset osallistumaan matemaattisten mallien sekä automaattisten laskentaprosessien ylläpitämiseen, kehittämiseen ja datan hallintaan. Yhdessä muun tiimin kanssa varmistat, että rahoitusinstrumenttien arvostamiseen käytettävät ja kehitettävät arvostusmallit sekä taseen riskienhallintamallit (ALM) ovat sääntelyn mukaisia ja tukevat Kuntarahoituksen liiketoimintaa. Kesätyö antaa sinulle hyvät valmiudet kasvaa Quantitative Analystin rooliin.

Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti eri menetelmiin, teknologioihin ja järjestelmiin kuten mallintamiseen ja automaattisten laskentaprosessien kehittämiseen käytettäviin Python-, R- ja SQL-ohjelmointikieliin sekä mallien kehittämiseen käytettäviin RiskPro- ja Numerix-järjestelmiin. Halutessasi osallistut myös datan visuaaliseen esittämiseen Microsoftin Power BI –työkalun avulla.

Työskentelet tehtävässä riskienhallinnan yksikössä, joka hallitsee ja seuraa kokonaisvaltaisesti yhtiön kokonaisriskiasemaa. Oman tiimisi kollegoiden lisäksi teet monipuolisesti yhteistyötä Kuntarahoituksen muiden toimintojen kanssa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua rahoitusalaan jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä. Kuntarahoitus on ollut vuodesta 2016 lähtien EKP:n suorassa valvonnassa, mikä osaltaan asettaa riskienhallinnallemme korkean vaatimustason ja edellyttää jatkuvaa toiminnan ja oman osaamisen kehittämistä. Kuntarahoituksella pääset näkemään, miten suomalaisten kuntien yhteiskunnallisesti tärkeisiin projekteihin hankitaan rahoitusta maailmalta. Samalla kerrytät arvokasta työkokemusta monipuolisten tehtävien kautta ja tutustut eri menetelmiin ja teknologioihin. Tehtäväkenttäsi suunnitellaan niin, että työpanoksestasi on todellista hyötyä yritykselle. Quantitative Analyst Traineena oletkin arvokas osa innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijayritystä, jossa ihmiset viihtyvät ja ongelmia ratkotaan yhdessä. Olemme saaneet 2022 henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka myönnetään parhaisiin tuloksiin Eezy Flown toteuttamassa People Power -henkilöstötutkimuksessa yltäneille organisaatioille.

Käy katsomassa, millaista on olla kesätöissä Kuntarahoituksessa

Sinä voit olla joko vasta valmistunut tai ylempien korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden osaaja, jolla on aitoa kiinnostusta rahoitusalan riskienhallintaa kohtaan. Olet jo päässyt esimerkiksi opinnoissasi tutustumaan SQL-koodaukseen ja olet innokas opettelemaan myös uusia ohjelmointikieliä. Katsomme aiemman rahoitusalan kokemuksen eduksesi, mutta tärkeintä on motivaatio laajentaa omaa osaamistasi sekä työskennellä joustavasti erilaisten työtehtävien parissa. Työskentelyotteesi on proaktiivinen ja olet tottunut tiukkoihinkin aikatauluihin. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali, joten tarvitset työssä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.

Kiinnostuitko? Kiinnostaako sinua työskentely yhdessä Suomen suurimmista rahoituslaitoksista? Lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian - viimeistään 31.1.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle ja maksamme kesätyöntekijöillemme osaamistasoon ja kokemukseen perustuvaa palkkaa. Valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan Recruitment Team Lead Sanna Minkkinen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ti 17.1. klo 10-11 ja ma 23.1. klo 13-14 (p. 044 033 4356) tai sähköpostitse sanna.minkkinen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sanna Minkkinen
Sanna Minkkinen
Sannan tavoitat parhaiten puhelimitse ti 17.1. klo 10-11 ja ma 23.1. klo 13-14 (p. 044 033 4356) tai sähköpostitse sanna.minkkinen@barona.fi.+358 44 033 4356sanna.minkkinen@barona.fi
Kuntarahoitus Oyj
Kuntarahoitus Oyj

Liity huomisen tekijöihin. Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään. Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja vaativat kehittymishalua sekä vastuun ottamista. Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa. Uskomme kuitenkin joustavuuteen myös työntekopaikan suhteen.

Tutustu yritykseen