Quantitative Risk Manager

Quantitative Risk Manager

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Motivoidutko matemaattisten mallien ja kvantitatiivisen riskienhallinnan parissa työskentelystä? Haluaisitko päästä hyödyntämään ja kasvattamaan riskienhallinnan osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä? Liity huomisen tekijöihin!

Haemme nyt Riskienhallinta ja analytiikka -yksikköön

QUANTITATIVE RISK MANAGERIA

Quantitative Risk Managerina toimit osana neljän hengen tiimiä, joka on vastuussa Kuntarahoituksen arvostus- ja laskentamallien kehittämisestä ja ylläpidosta. Yhdessä muun tiimin kanssa varmistat, että rahoitusinstrumenttien arvostamiseen käytettävät ja kehitettävät arvostusmallit sekä XVA- ja Prudent Valuation -laskentamallit ovat laadukkaita ja tukevat Kuntarahoituksen liiketoimintaa. Tiimissä vastaamme sekä laskentametodologioiden kehittämisestä että niiden teknisestä implementoinnista. Quantitative Risk Managerin tehtävässä sinulla on mallivastuu nimetyistä laskentamalleista. Mallit on rakennettu Numerix-järjestelmään, joka arvioitiin Chartis RiskTech100 2021 analyysissä johtavaksi riskiteknologiaksi kategorioissa ”Best OTC Pricing & Analytics” ja ”XVA Solutions”.

Kuntarahoitus on ollut vuodesta 2016 lähtien EKP:n suorassa valvonnassa, mikä osaltaan asettaa riskienhallinnallemme korkean vaatimustason ja edellyttää jatkuvaa toiminnan ja oman osaamisen kehittämistä.

Työskentelet tehtävässä Riskienhallinta ja Compliance -toiminnossa, joka hallitsee ja seuraa kokonaisvaltaisesti yhtiön kokonaisriskiasemaa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kuten Pääomamarkkinat-toiminnon, johdon ja EKP:n kanssa.

Lue Risk Manager Antti Pirjetän uratarina ja tutustu Kuntarahoituksen riskienhallinnassa työskentelyyn!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai jatkotutkintoa
  • vähintään muutaman vuoden kokemusta riskienhallinnasta ja arvostusmalleista
  • vahvaa kvantitatiivista ja tietoteknistä osaamista – sinulla on osaamista tietokannoista (SQL) ja osaat ohjelmoida jollakin ohjelmointikielellä (R-kieli, Python)
  • analyyttistä, tarkkaa ja hyvin organisoitua työskentelyotetta sekä kykyä toimia joustavasti eri aikataulujen vaatimalla tavalla
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kommunikoida monimutkaisetkin kokonaisuudet selkeästi eri sidosryhmille
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä hyödyntämään ja kasvattamaan riskienhallinnan osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä. Kuntarahoituksessa pääset näkemään, miten suomalaisten kuntien yhteiskunnallisesti tärkeisiin projekteihin hankitaan rahoitusta maailmalta. Vaikka asiakaskuntamme on suomalainen, varainhankintamme tehdään kansainvälisiltä pääomamarkkinoilta ja tuoteportfoliomme on riskienhallinnan näkökulmasta mielenkiintoinen.

Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijatiimiä, jossa ihmiset viihtyvät ja ongelmia ratkotaan yhdessä. Kehitämme paljon itse ja Quantitative Risk Managerina pääsetkin aidosti vaikuttamaan koko yrityksen kehitykseen! Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus sekä avoimuus ja olemme määrittäneet yhdeksi vastuullisuustyön tavoitteeksi henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämisen. Visiomme on olla paras rahoituksen asiantuntija asiakkaille muuttuvassa maailmassa. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Sujuvan työskentelyn takaavat modernit toimitilat Helsingin keskustassa sekä joustava etätyömahdollisuus.

Tutustu paremmin Kuntarahoitukseen ja kulttuuriimme

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Kiinnostuitko? Kiinnostaako sinua työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Jos vastasit kyllä, haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.10.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkiseen, p. +358 44 033 4356.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kuntarahoitus Oyj
Kuntarahoitus Oyj

Liity huomisen tekijöihin. Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään. Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja vaativat kehittymishalua sekä vastuun ottamista. Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa. Uskomme kuitenkin joustavuuteen myös työntekopaikan suhteen.