Rahoitusassistentti (Asiakirjahallinta)

Rahoitusassistentti (Asiakirjahallinta)

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Viihdytkö tarkkuutta vaativissa tehtävissä? Haluatko päästä tekemään aidosti merkityksellistä työtä Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Liity huomisen tekijöihin!

Etsimme nyt Rahoituspalvelut-yksikköömme määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen

RAHOITUSASSISTENTTIA (ASIAKIRJAHALLINTA)

Tehtävässä tuet Rahoituspalvelut-yksikön asiantuntijoita asiakirjahallinnassa. Vastuullasi on eri asiakirjojen fyysisen ja sähköisen arkistointiprosessin hoitaminen sekä siihen liittyvä valvonta ja asiakirjapyyntöihin vastaaminen. Tarvittaessa osallistut myös muuhun luottoihin liittyvään operatiiviseen työhön, kuten tietojen syöttämiseen järjestelmiin ja dokumenttien laadintaan.

Työskentelet Rahoituspalvelut-yksikössä, joka vastaa Kuntarahoitus-konsernin rahoitustuotteista sekä laina-, leasing- ja limiittituotteiden sopimusprosessin toteuttamisesta ja eri rahoitustuotteiden hallinnasta. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä koko organisaation kanssa. Lisäksi asiakirjahallinnan tehtäviin kuuluu oleellisena osana kommunikointi asiakkaiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Sinä voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden osaaja tai jo kokeneempi asiakirjahallinnan ja arkistoinnin ammattilainen. Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja toivomme, että sinulta löytyy perusymmärrys antolainatuotteista ja lainavakuuksista.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Viihdyt tarkkuutta vaativissa tehtävissä etkä pelkää rutiineja. Lisäksi sinulla on hyvät organisointitaidot ja kykenet edistämään asioita itsenäisesti. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta ja kiinnostusta erilaisten järjestelmien käyttöön – katsomme eduksesi erityisesti aiemman kokemuksen dokumenttihallinnan järjestelmien parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään aidosti merkityksellistä työtä ja tukemaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan luottolaitoksen toimintaa. Työskentelet osana innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijayritystä, jossa teemme työtä hyvällä fiiliksellä ja ratkaisemme ongelmia yhdessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsopimus solmitaan Kuntarahoituksen kanssa noin vuodeksi.

Visiomme on olla asiakkaidemme tärkein rahoituskumppani ja olemme sitoutuneet tavoittelemaan parempaa tulevaisuutta vastuullisesti asiakkaidemme kanssa. Olemme myös määrittäneet yhdeksi vastuullisuustyön tavoitteeksi henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämisen. Tutustu paremmin Kuntarahoitukseen

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Olisitko sinä etsimämme huomisen tekijä? Kiinnostaako työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 15.8.2022. Valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkiseen, p. 044 033 4356 tai sanna.minkkinen(at)barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kuntarahoitus Oyj
Kuntarahoitus Oyj

Liity huomisen tekijöihin. Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään. Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.