Rakennusalan keikkatyöntekijä! (Turku)

Rakennusalan keikkatyöntekijä! (Turku)

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
1.12.2022

Barona Rakennus Turku hakee tekijöitä jotka nauttivat nopeasti tulevista työtarjouksista ja siitä, että tarpeet vaihtelevat.

Oletko aina valmis hyppäämään rakennusalan töihin?

Rakennusalalla keikkatyöläisen työtehtävät pitävät sisällään muun muassa: työmaan jätehuollosta huolehtiminen, työmaalogistiikkaa(raivaukset, kantotyöt), lattia- ja ikkusuojauksia, siivousta sekä ammattimiesten apukäsinä olemista.

Työtehtävät eivät edellytä pitkää historiaa rakennusalalta, vaan työtehtäviin perehdytetään ja ohjeistetaan, joten tehtävässä suoriutuu hyvällä asenteella ja oma-aloitteisuudella.

Keikkojen pituudet vaihtelevat muutamasta päivästä viikkoon. Reippaalle tekijälle mahdollisuus pitkänkin uran aukeamiseen.

Laita tietosi ja liity mukaan Barona Rakennuksen huippujengiin!

Tässä ohjeet hakemiseen:

  • Jätä yhteystietosi alla olevalla botilla
  • Täytä hakemus kattavilla tiedoilla
  • Jos olet jo minulle tuttu ja vailla hommia, laita minulle viestiä

Jätä siis yhteystietosi ja varaudu kertomaan itsestäsi! Odotan innolla kuulevani sinusta lisää!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Rakennus Oy

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta. Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä.