Rakennusalan kesätyöhaku, Salon seutu

Rakennusalan kesätyöhaku, Salon seutu

Sijainti
Salo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.2.2023

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2023 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle kesätöihin!

HUOM! Koska hakemuksia rakennusalan töihin tulee paljon, suosittelen jättämään mahdollisimman kattavan hakemuksen. Näin parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi päästä jonon kärkeen.

Työtehtävät

 • Rivakka rutistus rakennusapulaisena? Makealta maistuvia maalarihommia? Siistejä suorituksia rakennussiivoojana? Barona työllistää muun muassa rakennustyöntekijöitä ja -apulaisia, rakennussiivoojia, maanrakennustyöntekijöitä ja maalareita lukuisille isoille ja pienemmille rakennustyömaille ympäri Turun seutua. Mikä olisi sinun paikkasi?
 • Työpäiväsi ovat pääasiassa arkisin kello 7–15.30. Kesätyöt raksalla alkavat ja päättyvät joustavasti sen mukaan, miten olet käytettävissä. Työt työmailla vaihtelevat kestoltaan, eli saatat päästä tutustumaan useampaankin kohteeseen ja erilaisiin työtehtäviin.
 • Sinulla on huippumahdollisuus jatkaa töitä myös kesän jälkeen!

Mitä odotamme sinulta?

 • Jotta voimme huolehtia turvallisuudestasi, edellytämme kaikilta raksan työntekijöiltä
 • suomen kielen taitoa
 • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa autamme tarvittaessa.

Aiempaa kokemusta emme vaadi, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Työtehtäviä katsotaan aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan, joten myös kokeneemmille tekijöille löydetään sopivia tehtäviä.

Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

 • Fyysistä työtä pelkäämätön asenne. Raksalla liikutaan paljon päivän aikana, ja työ voi osittain olla raskastakin. Olethan valmis laittamaan itsesi likoon!
 • Tiimihenkisyys. Työmaalla töitä tehdään kimpassa eri kokoisissa porukoissa. Jokainen vaikuttaa siihen, että homma etenee.
 • Halu huolehtia turvallisuudesta. Raksalla työturvallisuus on jokaisen asia, ja siitä huolehditaan noudattamalla ohjeita, tekemällä tarkkaa työtä ja pitämällä ympäristö siistinä.
 • Auton käyttömahdollisuus on suureksi eduksi.

Tarjoamme sinulle

 • Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2023 elämäsi paras!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa