Rakennusapulainen kattotöihin

Rakennusapulainen kattotöihin

Sijainti
Rovaniemi, Kemijärvi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Viihdytkö korkeuksissa, eikä sinua huimaa kiivetä katolle? Oletko tarkka turvallisuudesta ja haluat katsoa Rovaniemeä kesällä korkeuksista käsin? Jos vastasit kyllä, niin jatkathan eteen päin!

Työtehtävät

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme kesäksi rakennusapulaisia kattotöihin Rovaniemelle ja lähialueelle.

Työpäiväsi ovat pääasiassa arkisin kello 7–15.30. Kesätyöt raksalla alkavat ja päättyvät joustavasti sen mukaan, miten olet käytettävissä. Urakoiden kesto työmailla vaihtelee, eli saatat päästä tutustumaan useampaankin kohteeseen ja erilaisiin työtehtäviin.

Mitä odotamme sinulta

Jotta voimme huolehtia turvallisuudestasi, edellytämme kaikilta raksan työntekijöiltä

  • täysi-ikäisyyttä
  • suomen kielen taitoa
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa autamme tarvittaessa.

Aiempaa kokemusta emme vaadi, sillä uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella pääsee pitkälle! Työtehtäviin sijoitutaan aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan, joten myös kokeneemmille tekijöille löytyy sopivia hommia.

Me Baronalla uskomme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Fyysistä työtä pelkäämätön asenne. Raksalla liikutaan paljon päivän aikana, ja työ voi osittain olla raskastakin. Olethan valmis laittamaan itsesi likoon!
  • Tiimihenkisyys. Työmaalla töitä tehdään kimpassa eri kokoisissa porukoissa. Jokainen vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että homma etenee.
  • Halu huolehtia turvallisuudesta. Raksalla työturvallisuus on yhteinen asia, ja siitä huolehditaan noudattamalla ohjeita, tekemällä tarkkaa työtä ja pitämällä ympäristö siistinä.

Tarjoamme sinulle

  • Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.
  • Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Jätäthän hakemuksesi viipymättä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Sari Gröhn, 0444602088 arkisin 9-15

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa