Rakennusapulaisia Pirkanmaalle

Rakennusapulaisia Pirkanmaalle

Sijainti
Tampere, Ylöjärvi, Kangasala, Nokia, Lempäälä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
31.7.2023

Haemme ahkeria rakennusapulaisia asiakasyrityksillemme Pirkanmaan kohteisiin.

Rakennusapulaisen vaihtelevat työtehtävät sopivat positiivisen asenteen omaaville, ennakkoluulottomille ja fyysistä työtä pelkäämättömille henkilöille.

Kokemus rakennusalalta ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys, sillä asenne näissä töissä ratkaisee.

Rakennusapulaisen työtehtävät pitävät sisällään muun muassa: työmaan jätehuollosta huolettiminen, työmaalogistiikka (raivaukset, kantotyöt), lattia- ja ikkusuojauksia, siivousta, ammattimiesten apukäsinä olemista.

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskortti sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Toni Säily, toni.saily@barona.fi

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

• Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan aina ajallaan 2 viikon välein.

• Tarjoamme sinulle keikkojen lisäksi myös pitkäaikaisia uramahdollisuuksia, meillä työskennellään jopa yli 10 vuoden työsuhteissa.

• Panostamme työturvallisuuteen ja perehdytämme kaikki työntekijät ennen työkohteeseen siirtymistä.

• Tarjoamme työntekijöillemme varusteet ja työkalut sekä koulutamme kaikki työhön tarvittavat kortit.

• Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5! Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan.

• Käytössäsi on Baronan edut. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

• Käytössäsi on kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta, pääset tarvittaessa nopeasti hoitoon ja saat myös palveluja työkyvyn ylläpitoon.

• Baronan oma yhteyshenkilö auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

• Barona työllistää yli 10 000 tekijää ympäri Suomen ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu, pystymme tarjoamaan töitä useilta eri paikkakunnilta ja tukemaan urapolkuasi myös muille toimialoille.

• Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa