Rakennusaputyöntekijöitä Joensuuhun

Rakennusaputyöntekijöitä Joensuuhun

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
23.5.2022

Kesää kohti mennään, joten kuumin sesonki rakennusalalla lähestyy! Olisitko vapaana rakennusaputöihin esimerkiksi opiskeluiden ohella ja lomien aikana?

Onko rakennusala sinulle vielä tuntematon vai löytyykö sinulta jo aiempaa kokemusta alalta? Työtehtävät eivät edellytä pitkää historiaa rakennusalalta, vaan työtehtäviin perehdytetään ja ohjeistetaan, joten tehtävässä suoriutuu hyvällä asenteella ja oma-aloitteisuudella. Tässä on oiva mahdollisuus kartuttaa arvokasta kokemusta työelämästä.

Työ on fyysistä, mutta helposti opittavaa, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta juuri vastaavista tehtävistä. Työtehtävät voivat pitää sisällään mm. nostelua, tarvikkeiden kantelua, lumen poistoa, rakennustyömaan siisteydestä huolehtimista ja muita avustavia tehtäviä.

Työskentelyssä vaaditaan voimassa oleva TYÖTURVALLISUUSKORTTI.

Kauttamme saat: Työskentelyssä vaadittavat varusteet. Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Noora Jormanainen, 050 4739052, noora.jormanainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa