Tarjolla siisti ammatti – ryhdy rakennussiivojaksi

Tarjolla siisti ammatti – ryhdy rakennussiivojaksi

Kouluttaudu ja työllisty rakennussiivoojaksi!

Etsimme tulevia rakennussiivoojia Oulun alueelle. Saat käytännönläheisen koulutuksen kuukaudessa, minkä jälkeen tarjolla on pitkä työsuhde työmailla.

Koulutuksen käyneistä 90 % on työllistynyt ja arvio koulutuksesta on 4,6 / 5. Miksipä sinä et olisi yksi seuraavista uusista rakennussiivoojista?

Näin pääset rakennussiivoojaksi

 1. Milloin haetaan ja kenelle sopii?

  Hakuaika koulutukseen on auki ja päättyy 12.9.2022. Koulutus järjestetään Oulussa. Työvoimakoulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömyysuhan alaisille henkilöille ja työttömille TE-toimiston asiakkaille ja työllisyyden kuntakokeiluiden työnhakija-asiakkaille.

 2. Koulutuksen aikataulu

  Koulutus alkaa 10.10.2022 ja kestää yhteensä 30 koulutuspäivää, joista 12 lähiopetuspäivää ja 18 päivää työssäoppimista. Sen jälkeen voit työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Koulutus on sinulle maksuton ja voit saada sen ajalta korotettua työttömyyskorvausta.

 3. Kiinnostuitko? Näin haet

  Jätä tietosi alla olevalla botilla, niin olemme yhteydessä! Koulutuksen valintahaastattelut ovat 20.9.2022 alkaen, ja niihin hakijat kutsutaan henkilökohtaisesti.

”Ookko nää miettiny uusia hommia? Jos sul on roppa kunnos ja reipas mieli, oot just sopiva!”

 1. Lyhyt, käytännönläheinen koulutus kestää vain 30 päivää
 2. Opit kätevästi uuden ammatin
 3. Tavoitteena pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka
 4. Koulutus on maksuton. Voit saada sen ajalta korotettua työttömyyskorvausta
 5. Saat työturvallisuuskortin ja henkilönostinkoulutuksen

Mitä rakennussiivoja tekee ja mitä koulutuksessa oppii?

Rakennussiivooja tekee työmaan rakennusaikaisia siivoustöitä, esimerkiksi raivausta, imurointia ja siistimistä. Työssä auttaa hyvä fyysinen kunto, työtä tehdään myös korkeissa tiloissa. Rakennussiivoojan koulutuksessa opit mm. siivouksen perusteita, pintamateriaaleja ja likatyyppejä, työturvallisuutta ja rakennusaikaista siivousta eri rakennustyövaiheissa. Saat suoritettua koulutuksen myötä myös työturvallisuuskortin ja saat koulutuksen henkilönostimen käyttöön.

Rakennussiivoojakoulutuksen taustalla häärii Barona – työelämän, työllistymisen ja työmarkkinoiden asiantuntija. Barona kokoaa yhteen eri puolilla Suomea osaajia etsiviä yrityksiä, koulutusta tarjoavia tahoja sekä alasta kiinnostuneita työnhakijoita. Rakennussiivooja-koulutuskokonaisuutta tukevat TE-toimistot, ELY-keskus ja Suomen Rakennuslogistiikka Oy.

Yritysten ja viranomaisten logot