Tarjolla siisti ammatti – ryhdy rakennussiivojaksi

Tarjolla siisti ammatti – ryhdy rakennussiivojaksi

Haluatko ammatin, joka työllistää sinut tulevaisuudessakin? Rakennussiivouksen ammattilaisille on kysyntää.

Tutustu rakennussiivouksen koulutuskokonaisuuteen ja hae mukaan. Saat käytännönläheisen koulutuksen kuukaudessa, jonka jälkeen tarjolla on pitkä työsuhde. Koulutus järjestetään Oulussa ja koulutuksen jälkeen on mahdollisuus työllistyä työmaille Oulun alueelle.

Hae mukaan täyttämällä hakemus TE-toimistolle ja Baronalle!

Rakennussiivoojan koulutusohjelman vaiheet

 1. Milloin haetaan ja kenelle sopii?

  Hakuaika koulutukseen on 17.1.2022 – 4.3.2022. Koulutus järjestetään Oulussa. Työvoimakoulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömyysuhan alaisille henkilöille ja työttömille TE-toimiston asiakkaille ja työllisyyden kuntakokeiluiden työnhakija-asiakkaille.

 2. Kaksivaiheinen haku

  Sinun tulee täyttää sekä TE-toimiston hakulomake että Baronan hakulomake, jotta pääset mukaan hakuprosessiin. Koulutuksen valintahaastattelut ovat 14.-15.3.2022, ja niihin hakijat kutsutaan henkilökohtaisesti. Jätä hakemuksesi TE-toimistolle ja Baronalle!

 3. Koulutuksen aikataulu

  Koulutus alkaa 30.3.2022 ja kestää yhteensä 30 koulutuspäivää. Koulutuksesta saa työturvallisuuskortin sekä henkilönostinkoulutuksen. Koulutus on sinulle maksuton ja voit saada sen ajalta korotettua työttömyyskorvausta. Koulutuksen jälkeen tavoitteena on, että voit työllistyä heti uuden ammattitaitosi mukaisiin tehtäviin.

”Ookko nää miettiny uusia hommia? Jos sul on roppa kunnos ja reipas mieli, oot just sopiva!”

 • Tuore alalla. Sinulla ei tarvitse olla rakennusalan tai siivousalan työkokemusta. Emme hae valmiita osaajia, vaan koulutamme sinut alan ammattilaiseksi.

 • Pelkkää plussaa. Tavoitteena on pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka. Koulutusohjelma on sinulle täysin maksuton.

Kuulostaako hyvältä? Mahtavaa – hae heti! Muista täyttää sekä Baronan että TE-toimiston hakulomake.

Mitä seuraavaksi?

Hae rakennussiivoojan koulutukseen täyttämällä sekä TE-toimiston hakulomake että Baronan hakulomake, jotta pääset mukaan hakuprosessiin. Hakuaika koulutukseen on 17.1.2022 – 4.3.2022.

Mitä rakennussiivoja tekee ja mitä koulutuksessa oppii?

Rakennussiivooja tekee työmaan rakennusaikaisia siivoustöitä, esimerkiksi raivausta, imurointia ja siistimistä. Työssä auttaa hyvä fyysinen kunto, työtä tehdään myös korkeissa tiloissa. Rakennussiivoojan koulutuksessa opit mm. siivouksen perusteita, pintamateriaaleja ja likatyyppejä, työturvallisuutta ja rakennusaikaista siivousta eri rakennustyövaiheissa. Saat suoritettua koulutuksen myötä myös työturvallisuuskortin ja saat koulutuksen henkilönostimen käyttöön.

Rakennussiivoojakoulutuksen taustalla häärii Barona – työelämän, työllistymisen ja työmarkkinoiden asiantuntija. Barona kokoaa yhteen eri puolilla Suomea osaajia etsiviä yrityksiä, koulutusta tarjoavia tahoja sekä alasta kiinnostuneita työnhakijoita. Rakennussiivooja-koulutuskokonaisuutta tukevat TE-toimistot, ELY-keskus ja Suomen Rakennuslogistiikka Oy.

Yritysten ja viranomaisten logot