Rakennustyömaiden koordinaattori

Rakennustyömaiden koordinaattori

Sijainti
Kokkola, Vaasa, Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.2.2023

Haluatko yhdistää työssäsi myynnin osaamisen ja ihmisten kanssa työskentelyn? Etsimme lisävahvistusta pohjanmaan energiseen yksikköömme pyörittämään rakennustoimialaa.

Työnkuva:

Työhösi kuuluisi yhteydenpito työmaihin, uusien työmaiden löytäminen alueeltasi, työntekijöiden rekrytointi, sekä heidän varustaminen ja yhteydenpito. Eli hallitset työmaita, sekä tekijöitä. Lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien ja omien intressien mukaan. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä asiakassuhteidemme ja työntekijöidemme kehittämisen eteen.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän menestyvässä henkilöstöpalvelualan yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan itse työhösi – sekä työaikoihin että työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Tässä on tilaisuus päästä näyttämään rakennusalan kokemus erilaisessa ympäristössä, jos haluat rakennusalan urallesi uudenlaista näkökulmaa. Työpisteesi voi sijaita Kokkolassa, Vaasassa tai Seinäjoella.

Mitä haemme?

Toivomme sinulta rakennusalan tuntemusta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Viihdyt ihmisten parissa ja ennen kaikkea olet sanavalmis ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään ja haluaa tehdä töitä tiiminsä eteen. Katsomme eduksesi monipuolisen kokemuksen rakennusalalta, etkä säikähdä tietokoneen käyttöä.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin! Jätä hakemuksesi oheisen hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 28.02.2023.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronalta:

Mika Salminen (0505757511) / mika.salminen@barona.fi

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta. Lisäksi Barona Rakennus perheeseen kuuluu Suomen Rakennuslogistiikka Oy ja WMRT Rakennus Oy. Kansainvälisesti Barona Rakennuksella on liiketoiminta Norjassa, jossa työllistämme yli 200 rakennusalan ammattilaista.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa