Rapala – toteuttaja tutkimuksen ja kehityksen tueksi

Rapala – toteuttaja tutkimuksen ja kehityksen tueksi

Tämä työpaikka ei ole mikään kalajuttu. 🎣

Meillä Rapalalla on nyt auki aivan uusi ja uniikki toteuttajan työtehtävä. Haluamme sinut meille töihin testaamaan valmistustapojamme, materiaalejamme ja tuotteitamme. Toteuttajana pääset haastamaan omaa näppäryyttäsi sekä tekemään töitä kireämpien siimojen ja kestävämmän tulevaisuuden eteen.

Uistele uusiin tehtäviin. Tule toteuttajaksi tehtaallemme Vääksyyn vakituiseen työsuhteeseen!

Haku tehtävään on valitettavasti päättynyt.

Toteuttaja pähkinänkuoressa 🌰 

Viritä vapasi – tarvitsemme Rapalalla nyt osaavaa tekijää kehitystiimiimme. Etsimme kädentaitoista ja idearikasta Pelle Pelotonta, rasvanäppiä tai muuten kokenutta käsillä tekijää toteuttajaksemme tutkimuksen ja kehityksen tueksi. Voit olla taustaltasi aivan tavallinen oman elämäsi korjausmies, kunhan sinulla vain on kädentaitoja, perustekniikoiden ymmärrystä ja käyttämiemme materiaalien (puu, muovi, metalli) tuntemusta.

Haku tehtävään on valitettavasti päättynyt.

Mitä toteuttaja oikein tekee?

Toteuttaja ja uistin

 • Toteuttajan työ on monipuolista suorittavaa työtä tiimin jäsenenä.
 • Toteuttaja tekee kokeita, koeajoja ja testaaa erilaisia materiaaleja ja työstötapoja ohjeiden mukaan. Hän valmistaa malleja sekä tarvittaessa pieniä apulaitteita koejärjestelyjen toteuttamiseksi.
 • Toteuttaja kokeilee erilaisia valmistustapoja ja työkaluja. Hän todentaa ja mittaa tuotekehitysideat käytännössä.
 • Tarkka tehtyjen testien ja tulosten kirjaaminen on tärkeä osa toteuttajan jokapäiväistä työtä.
 • Toteuttajan työ on uniikki ja ainutlaatuinen sekoitus sarjatyötä ja keksijän työtä. Toteuttaja pääsee vaikuttamaan ja osallistumaan parempien Rapala-tuotteiden kehitykseen aitiopaikalla.

Ketä etsimme?

Kalassa

 • Käsillä tekijää, jolle työstämämme materiaalit (kuten muovi, puu ja metalli) sekä perustekniikat ovat tuttuja.
 • Luonteeltaan oma-aloitteista, tarkkaa, huolellista, kärsivällistä ja pitkäjänteistä tekijää. Toteuttaja tarvitsee myös johdonmukaisuutta ja malttia, kun juuri oikeaa lopputulosta haetaan.
 • Henkilöä, joka innostuu tästä työstä. Emme etsi yli-ihmistä tai valmista osaajaa. Muut taidot voimme sinulle opettaa – innostus on sisäsyntyistä.
 • Osaamisesi olet voinut kartuttaa opiskeluin, käytännön työssä tai harrastuspohjalta. Voit olla vaikka mekaanikko, kirvesmies, veneenrakentaja, koneenkorjaaja tai jotain aivan muuta, mutta harrastat vaikkapa ajoneuvojenentisöintiä, nikkarointia tai pienoismallien rakennusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vermeet ja vehkeet

 • Vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset työsuhde-edut.
 • Joustavan työajan sekä kattavan työterveyshuollon.
 • Tarpeitasi ja toiveitasi vastaavat laadukkaat työvälineet sekä työskentelytilat Vääksyn tehtaallamme.
 • Mukavat työkaverit ja rennon työskentelyilmapiirin, jossa näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan.
 • Mielenkiintoisen ja uniikin työtehtävän, josta saat tehdä omannäköisesi.
 • Mahdollisuuden tehdä harrastuksestasi ammatti ja tehdä työtä intohimosi eteen.
 • Aitiopaikan kotimaisen, maailman johtavan kalastustarvikeyrityksen kehitystyössä.
 • Merkityksellisen työn, jossa pääset luomaan kestävämpää kalastusharrastusta eturintamassa. Uistele mukaan!

Miksi töihin Rapalalle?

Rapalan logo

Olemme vuonna 1936 perustettu kotimainen kalastustarvikeyritys, ja tänä päivänä olemme yksi kansainvälisesti suurimmista alamme toimijoista. Laadukkaat, ympäristöystävälliset ja kestävät välineet ovat  tärkeitä kaikille kalastajille – myös meille. Meille on myös tärkeää, että kalastajat voivat luottaa välineisiimme. Me autamme miljoonia kalastajia saamaan enemmän kalaa.

 1. Yhteisöllisyys

  Rapalalla välitetään ihmisestä ihmisenä – ei vain työn tuloksista. Meillä kannustetaan kaveria ja puhutaan asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Ongelmiin etsitään ja keksitään ratkaisut porukalla. Kaikki lähtee johtamismallistamme, joka perustuu ihmislähtöisyyteen ja vastuun jakamiseen yhdessä. Olemme ihmisiä, emme koneita.

 2. Vastuullisuus

  Me pidämme huolta ympäristöstä ja ihmisistä kaikkialla missä toimimme. Kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme jatkuvasti niin, että ympäristövaikutuksemme olisivat mahdollisimman vähäisiä. Olemme tienraivaajia entistäkin luontoystävällisemmän kalastusharrastuksen kehitystyössä.

 3. Innovatiivisuus

  Meillä Rapalalla on pitkä historia ja taito luoda paitsi ikiaikaisia klassikoita, myös himoittuja uutuuksia. Meillä saa ajatella omilla aivoilla sekä kyseenalaistaa, ja tuotekehityksemme onkin huippuluokkaa. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään myös omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Miksi etsimme sinua?

Hauki napattu

Me haluamme pysyä siellä missä olemme – huipulla. Täällä pysyy, jos pystyy luomaan uutta. Tuotekehityksessämme luodaan uusia, toimivia ja entistäkin parempia kalastusvälineitä joka vuosi. Tulevina vuosina painotamme tuotekehitystämme vahvasti uusien, entistäkin ympäristöystävällisempien materiaalien käyttöön.

Tuotteet eivät ilmesty kehittäjien pöydältä kauppojen hyllyille itsestään, vaan ne ja niiden ominaisuudet hiotaan huippuunsa erilaisten testien avulla. Toteuttajan tärkeä tehtävä on varmistaa, että jokainen tuotteemme täyttää kalastajien korkeat odotukset. Toteuttajana pääset luomaan uutta ja tulevaisuuden kalastusvälineitä alan etujoukoissa.

Vastuullisuutta myös pinnan alla

Suomen muotoinen järvi

Vastuullisuus on meille Rapalalla kaikki kaikessa. Haluamme varmistaa, että kaikki tuotantoketjussamme voivat hyvin, ja että myös maapallon tulevat sukupolvet saavat nauttia kalastusharrastuksesta sekä puhtaasta luonnosta.

Työskentelemme jatkuvasti entistäkin ympäristöystävällisempien tuotantomenetelmien ja materiaalien käytön eteen. Valmistamamme tuotteet ovat vastuullisuutemme perusta, sillä ne kestävät kovassa käytössä vuosia ja vuosikymmeniä.

Syökö?

Kalassa

Hyvä! Uistele uusiin tehtäviin ja jätä hakemuksesi viimeistään 10.5.2021 rekrytointikumppanimme Baronan kautta tai botin avulla. 👆

Hakemuksen täyttäminen ei vie kauaa, eikä vastausten tarvitse olla pitkiä esseitä. Käytäthän siihen kuitenkin sen verran aikaa, että kerrot millaista osaamista ja kokemusta sinulla on ja miksi paikka sinua kiinnostaa. Jotta juuri löydämme sinut ja osaamisesi, on tärkeää, että kerrot itsestäsi meille tässä vaiheessa jo mahdollisimman paljon.

Me olemme pyrkineet samaan tällä ilmoituksella. Jos sinulla kuitenkin herää joitakin kysymyksiä, niihin vastaa mielellään Baronalla yhteyshenkilömme Mari, puh. 050 572 4853. Tavoitat Marin parhaiten arkisin klo 9–10 välillä.

Haku tehtävään on valitettavasti päättynyt.