Raskaan kaluston asentaja

Raskaan kaluston asentaja

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2023

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnaan Asentajia valmistus-, modernisointi- ja huoltotehtäviin.

Tehtävänäsi on osallistua ajoneuvojen valmistukseen, modernisointiin ja mahdollisesti huoltotehtäviin osana tuotekehitys- ja toimitusprojekteja. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknisen alan koulutusta, esimerkiksi toisen asteen ammatillista koulutusta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työ on täysiaikainen.

Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu oppimishaluinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolle työn laatu on tärkeää. Tehtävässä tulet käyttämään tiedonhallintajärjestelmiä, joiden sujuvan omaksumisen mahdollistavat hyvät tietotekniset perustaidot. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.

Eduksi luetaan:

  • raskaankaluston / raskaan maastoajoneuvokaluston tietämys
  • ajoneuvosähkö, -hydrauliikka ja /tai pneumatiikka osaaminen sekä tuntemus
  • C-luokan ajokortti.

Tehtävään valituille henkilöille työn aloittaminen edellyttää huumausainetestin-, sekä turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän asiakkaamme osaavassa tiimissä. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Tehtävä on aluksi määräaikainen Baronan kautta, jonka jälkeen työssä hyvin pärjänneelle henkilölle on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Huomioithan, että huomioimme ainoastaan järjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö