Ravintola-alan keikkatöitä, ABC Forssa, Osuuskauppa Hämeenmaa

Ravintola-alan keikkatöitä, ABC Forssa, Osuuskauppa Hämeenmaa

Sijainti
Forssa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
21.7.2024

Hei sinä! Etsitkö opintojen tai toisen osa-aikaisen työn oheen keikkatöitä? Haluatko päästä itse vaikuttamaan, milloin olet töissä? Miltä kuulostaisi keikkatyöt ABC Forssassa eri ravintola-alan tehtävissä? Jatka lukemista jos mielenkiintosi heräsi!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ABC Forssaan keikkatyöntekijöitä eri sali- ja keittiöpuolen tehtäviin (mm. tiskaajia, kassatarjoilijoita, pikaruokatyöntekijöitä ja kokkeja).

Työnantajana tehtävässä toimii Barona HoReCa Oy ja ensisijaisena työskentelykohteena ABC Forssa / Osuuskauppa Hämeenmaa.

Töitä on tarjolla vaihtelevasti, ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opintojen tai toisen osa-aikaisen työn oheen. Pääset itse valitsemaan tarjolle tulevista työvuoroista itsellesi sopivat, ja työ pitää sisällään mahdollisuuden tehdä keikkavuoroja myös muissa Osuuskauppa Hämeenmaan kohteissa ja Baronan asiakasyrityksissä.

Toivomme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Työtehtävissä edellytetään aiempaa kokemusta sali- tai keittiöpuolen tehtävistä, täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia. Ennen töiden aloitusta tulee näyttää terveydenhoitajan allekirjoittama todistus soveltuvuudesta ravintolatyöhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään, sillä haastattelut aloitetaan heti hakuaikana! Otamme huomioon vain hakujärjestelmämme kautta lähetetyt työhakemukset, joten ethän lähetä työhakemustasi tai CV:tä sähköpostitse.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Markus Mörttinen
Markus Mörttinen
Haethan tehtävään oheisen linkin kautta.markus.morttinen@barona.fi