Ravintola-alan tulevaisuuden supersankari, Keski-Uusimaa ja Hyvinkää

Ravintola-alan tulevaisuuden supersankari, Keski-Uusimaa ja Hyvinkää

Sijainti
Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
27.9.2023

Onko katseesi jo syksyssä ja haussa töitä kokoaikaisesti, keikkailuun tai vaikka opiskelun oheen? Rakastatko ruokaa, tapahtumia ja ihmisiä? Oletko asiakaspalveluhenkinen heittäytyjä jolla on syksylle nyt työt ja uusi suunta hakusessa? Ravintola-ala kiehtoo ja kiinnostaa, mutta alan työkokemus uupuu?

Osallistu Raflateam-valmennukseemme josta saat peruseväät alalla toimimiseen! Valmennuksen jälkeen pääset hyppäämään tositoimiin ja syventämään osaamistasi ravintola- ja hotellimaailmassa.

Ravintola-alan pyörteissä opit muun muassa asiakaspalvelua, tiimityöskentelyä, tiukkojen tilanteiden hoitamista ja oman työn priorisointia kiireessäkin, eli todella tärkeitä elämäntaitoja, joita voi hyödyntää missä tahansa tulevaisuuden haasteessasi. Älä siis missaa tätä mahdollisuutta!

Mikä ihmeen Raflateam?

Raflateamin käytännönläheisessä kaksipäiväisessä valmennuksessa opit tärkeimmät ravintola-alan jipot aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Opit ymmärtämään eri tehtävien merkityksen käytännön harjoitusten kautta. Tämän lyhyen, mutta napakan koulutuksemme jälkeen sinulla on alalla tarvittavat perustaidot, joiden siivittämänä pystyt aloittamaan työskentelyn eri asiakasyrityksissämme.

Mitä Raflateamin jälkeen?

Uusi urasi Baronalaisena starttaa heti valmennuksen käytyäsi! Työskentely on usein ilta- ja viikonloppupainotteista, eli tämä sopii mainiosti opiskeluiden tai toisen työn oheen.

Töitä on tarjolla kattavasti erilaisissa paikoissa, kuten esimerkiksi tapahtuma-alalla, pikaruokaravintoloissa, bistroissa, yökerhoissa, kulmakuppiloissa, lounas- ja iltaravintoloissa sekä kahviloissa. Nyt etsimme tekijöitä Keski-Uudenmaan ja Hyvinkään alueelle, halutessasi voit työskennellä vaikka ympäri pääkaupunkiseutua! Keikkalaisena saatat olla yhden päivän kioskinmyyjänä futismatsissa ja seuraavan saliapulaisena ruokaravintolassa.

Kun aloitat työt, aloitat avustavista tehtävistä, mutta reippaalla ja innostuneella asenteella pystyt etenemään nopeastikin haastavampiin tehtäviin. Oma oppimisesi riippuu siis täysin sinusta itsestäsi. Vain taivas on rajana!

Kokeilethan siis rohkeasti eri tehtäviä ja paikkoja, jotta löydät juuri sinulle sopivat työtehtävät ja paikat!

No entä sitten ne meidän odotuksemme sinusta?

  • Sinulla on iloinen ja reipas asenne. Ennen kaikkea olet HYVÄ TYYPPI ja olet valmis haastamaan itseäsi uusien tehtävien parissa.

  • Pystyt sitoutumaan koulutukseen joka järjestetään päiväsaikaan arkipäivinä, sekä työskentelemään syksyllä ja tulevana pikkujoulukautena erityisesti ilta- ja viikonloppupainotteisesti.

  • Sinulla tulee olla hygieniapassi ja terveydentilatodistus ennen töiden aloitusta.

  • Valmennus käydään suomen kielellä, joten puhut ja ymmärrät suomea sujuvasti.

  • Sinun tulee olla täysi-ikäinen, sillä työskentely tapahtuu ravintoloissa.

Se olikin sitten siinä!

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätäthän hakemuksesi heti linkin takaa löytyvän hakulomakkeen kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Tarkemmat valmennuspäivämäärät löydät hakulomakkeelta ja Raflateam - linkin takaa

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa