Ravintola-alan tulevaisuuden supersankari

Ravintola-alan tulevaisuuden supersankari

Sijainti
Järvenpää, Hyvinkää, Kerava
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
29.1.2023

Onko koulu loppumassa, eikä sinulla ole vielä suunnitelmia? Haluaisitko tienata hieman rahaa kesän menoihin? Tai oletko mahdollisesti alan vaihtaja, joka kaipaa menevää ja ihmisläheistä työtä? – Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, niin lue ihmeessä pidemmälle. Tule kerryttämään työkokemusta ravintola-alalta, josta saa todella tärkeitä elämäntaitoja, joita voi hyödyntää missä tahansa tulevaisuuden hakemuksessa. Pääset etupenkkipaikalle näkemään erilaisia ravintolamaailman trendejä ja villityksiä, sekä kokemaan millaista on olla tiskin toisella puolella. Pääset oppimaan asiakaspalvelua, tiimityöskentelyä, tiukkojen tilanteiden hoitamista ja opit hallinnoimaan kiirettä. Älä siis missaa tätä mahdollisuutta oppia elämäntaitoja maailman menevimmältä alalta!

No mikä se Raflateam sitten on?

Käytännönläheinen kahden päivän valmennus, jossa opit kuumimmat kikat lautasten kantamisesta, viinipullon esittelystä ja kiireisimmänkin serviisin hallinnasta. Opit ymmärtämään eri tehtävien merkityksen ja pääset harjoittelemaan niitä käytännön harjoitusten kautta. Tämän lyhyen, mutta napakan koulutuksemme jälkeen sinulla on alalla tarvittavat perustaidot, joiden siivittämänä pystyt aloittamaan ravintola-alalla työskentelyn.

Mitä Raflateamin jälkeen?

Onneksi olkoon, uusi urasi on juuri käynnistynyt! Työskentely on pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteista, eli tämä sopii mainiosti opiskeluiden tai toisen työn oheen. Me tarjoamme töitä kattavasti erilaisista paikoista, esimerkiksi tapahtuma-alalla, pikaruokaravintoloissa, bistroissa, kulmakuppiloissa ja kantakaupungin suosituimmissa ruokaravintoloissa ympäri pääkaupunkiseutua. Saatat olla yhden päivän kioskinmyyjänä futismatsissa ja seuraavan saliapulaisena ruokaravintolassa. Kun aloitat työt, aloitat avustavista tehtävistä, mutta reippaalla ja innostuneella asenteella pystyt etenemään nopeasti haastavampiin tehtäviin. Vain taivas on rajana!

Kokeilethan siis rohkeasti erilaisia tehtäviä ja paikkoja, jotta löydät sopivan paikan juuri SINULLE!

Entä sitten kuuluisa pitkä lista meidän odotuksistamme sinua kohtaan?

• Sinulla on iloinen ja reipas asenne ja ennen kaikkea olet HYVÄ TYYPPI.

• Haluat oppia ja olet valmis haastamaan itseäsi uusien tehtävien parissa.

• Pystyt sitoutumaan kahden päivän koulutukseen kevään aikana, sekä työskentelemään kevään ja kesän ilta- ja viikonloppupainotteisesti.

• Sinulla tulee olla hygieniapassi ja terveydentilatodistus ennen töiden aloitusta

Ja se olikin sitten siinä!

Tämä duuni ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta koska työskentely tapahtuu ravintoloissa, täytyy sinun olla täysi-ikäinen. Palkkaus perustuu matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työntekijöiden työehtosopimukseen (MaRaVa-TES). Raflateamin jälkeen aloitat avustavista tehtävistä, joissa palkka on 10,55–12,08e välillä, työtehtävästä riippuen. Ravintola-alalla tuntipalkan lisäksi maksetaan ilta-, yö- ja sunnuntai lisiä.

Jätäthän hakemuksesi siis heti linkin takaa löytyvällä hakulomakkeella, jotta pääset aloittamaan uuden tapahtumarikkaan urasi!

Jos jokin jäi vielä arveluttamaan, olethan meihin yhteydessä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa