Ravintola-alan työntekijöitä Raaheen

Ravintola-alan työntekijöitä Raaheen

Sijainti
Raahe
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
31.1.2023

Oletko kiinnostunut ravintola-alan vilskeestä ja pidätkö nopeatempoisesta työympäristöstä? Etsitkö työtä, jossa on selkeät toimenkuvat ja aika hurahtaa kuin siivillä? Tule meille Baronalle töihin!

Etsimme energisiä tyyppejä työskentelemään ravintola-alan asiakasyrityksissämme tarjoilijoina tai kokkeina. Ei hätää, jos työkokemusta ei ole vielä kertynyt, kunhan olet valmis oppimaan uutta sekä haluat kehittää itseäsi.

Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä.

Työntekijänämme sinulle aukeaa mahdollisuus työskentelyyn useissa eri ravintoloissa Raahessa ja lähikunnissa. Me etsimme sinulle sopivat työvuorot ja työskentelypaikat, jolloin otat vastaan juuri ne vuorot, jotka haluat. Helppoa ja joustavaa! Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi lisätyöksi oman vakityön tai opiskelun oheen. Lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia pidempiin määräaikaisiin pesteihin. Katsomme kanssasi elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työskentelyvaihtoehdon.

Miksi hakea Baronalle?

Tarjoamme:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä
  • monipuolisia ravintola-alan työtehtäviä

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita läpi hakuajan ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa