Ravintolan vuoropäällikkö, Hotelli Jeris

Ravintolan vuoropäällikkö, Hotelli Jeris

Sijainti
Muonio, Kuopio, Kajaani, Oulu, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
1.9.2022

Hotelli Jeris on luonnosta nauttivan unelmalomakohde. Vieressä sijaitsevan Jerisjärven kirkkaat vedet, ympäröivä puhdas luonto ja vierestä löytyvä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa kaikki mahdollisuudet, joita luonnosta nauttiva tarvitsee.

Länsi-Lapissa sijaitsevan Harriniva Oy perheeseen kuuluva hotelli Jeris etsii kansainväliseen tiimiinsä salin vuoropäällikköä. Me tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn uudistetussa hotelli Jeriksessä, otatko tarjouksen vastaan?

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta vuoropäällikön tehtävistä, iloinen ja työhön tarttuva ote, hyvät tiimityötaidot sekä anniskelu- ja hygieniapassi.

Harrinivan asiakaskunta on kansainvälinen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin osalta, joten toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan hyvän englannin, kaikki muut kielitaito on pelkästään eduksi.

Työsuhde on määräaikainen marraskuun puolesta välistä - kevätkauden loppuun. Huomioithan, että Harrinivalla on tarjota maksullisia kimppa-asuntoja, mutta ne löytyvät Muoniosta, jonne on Jerisjärveltä matkaa noin 20km. Tarvitset kulkemiseen oman auton.

Kimppamajoitus mahdollisuus järjestetty kohtuullista korvausta vastaan.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa perheyrityksessä, työyhteisössä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Työtä tehdään huipputiimissä kansainvälisen matkailun parissa. Muonio on onnellisten ihmisten kunta, jossa luontoharrastajalle löytyy upeita mahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Suvi Willström, +358 50 4426912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Harriniva Oy
Harriniva Oy

"Kaikkea muuta me tehdään, mutta ei lennetä kuuhun - vielä." Köpi Pietikäinen Harriniva sijaitsee Tunturi-Lapin Muoniossa keskellä Lapin lumoavinta luontoa. Harriniva Hotels & Safaris on yli 40-vuotisen historiansa aikana houkutellut Muonion erämaihin kymmeniä tuhansia kävijöitä ympäri maailmaa. Pietikäisen perheen matkailuyrittäjyys sai alkunsa vuonna 1973, jolloin Köpi Pietikäisen vanhemmat Eini ja Hannes Pietikäinen vuokrasivat Metsähallitukselta maapalan ja rupesivat tarjoamaan telttapaikkoja matkaajille. Pienen kosken niskalla, hyvien harjusvesien ääressä sijaitseva paikka sai luontevasti nimekseen Harriniva. Näin syntyi Harrinivan Lomakeskus Oy Suomen ja Ruotsin rajajoen, Muonionjoen, rannalle. Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat Harriniva, Jeris, Galdotieva, Polar-Lento, Torassiepin porotila, mökkikylä ja Winter Village, maailman suurin arktinen rekikoirakeskus Harriniva Huskyfarm sekä kymmeniä eräkämppiä Tunturi-Lapin alueella.

Tutustu yritykseen