Ravintolan vuoropäällikkö Sello Classic Pizza

Ravintolan vuoropäällikkö Sello Classic Pizza

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.12.2022

Classic Pizza Sello etsii tiimiinsä vuoropäällikköä! Olisitko sinä Classic Pizzan seuraava tähtipelaaja?

Etsimme joukkomme innostunutta ja energistä ravintolapäällikön oikeaa kättä. Voit olla jo esihenkilötehtävissä kokenut tai salipuolen ammattilainen ja valmis oppimaan uutta. Odotamme kuitenkin, että olet jo kerryttänyt kokemusta ravintola-alalta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Omaat kokemusta juoma- ja ruokatarjoilusta ja työpäivien ja -tehtävien organisointi sujuu luontevasti. Esihenkilötehtäviin ja konsepteihin perehdytämme sinut.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, jonka palkkaus on kilpailukykyinen ja saat käyttöösi Restelin monipuoliset työsuhde-edut. Työpäivät sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin n. 10-21 välille.

Työssäsi vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta sekä hallinnollisista tehtävistä ja miehityssuunnitelmista ravintolapäällikön tukena.

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina.

Kiinnostuitko?

Laita hakemus, niin jutellaan lisää olisiko tässä urasi seuraava koti.

Classic Pizza osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Henna Rönkönharju
Henna Rönkönharju
Restel Casual Oy
Restel Casual Oy

Classic since 1996 Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.

Tutustu yritykseen