Ravintolapäällikkö HESBURGER Hanko

Ravintolapäällikkö HESBURGER Hanko

Sijainti
Hanko, Raasepori, Inkoo, Salo, Lohja, Espoo, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
17.7.2024

Haemme Hangon uuteen Hesburgeriin RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Etenemme rekrytoinnissa jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti!

Haemme Hangon uuteen HESBURGERIIN Ravintolapäällikköä - työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen!

Nyt on tilaisuutesi päästä johtamaan uutuuttaan hehkuvan Hangon Hesburgerin iloista tiimiä ja hyvää liiketoimintaa. Ravintolan esihenkilönä johdat työskentelyä omalla esimerkilläsi, ja päivät kuluvatkin suurelta osin yhdessä tiimin kanssa työskennellen. On kuitenkin erittäin tärkeää, että ymmärrät järjestelmiä ja olet taitava numeroiden kanssa, jotta osaat ohjata toimintaa oikeaan suuntaan. Tässä tehtävässä vastaat konseptin toimivuudesta - asiakaspalvelusta, tuotteiden laadusta, työtyytyväisyydestä sekä myynti- ja liiketoimintatavoitteista.

Arvostamme hakijassa erityisesti:

  • valmentavaa työskentelyotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta kiireenkin keskellä
  • myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
  • oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työtapaa toiminnan kehittämiseksi
  • aiempaa kokemusta ravintolan vastuutehtävistä, kokemus Hesburgerista tai muusta nopean syömisen ravintolasta katsotaan eduksesi
  • mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa
  • jatkuvaa oman sekä tiimin osaamisen kehittämistä

Tarjoamme tehtävään tarvittavan perehdytyksen sekä kokeneen esihenkilön ja VBO:n tukitoimintojen tuen. Pidämme sinusta hyvää huolta mm. kattavan työterveyshuollon sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Lisäksi tarjoamme Suomen parhaat henkilökuntaedut, joita pääset käyttämään ympäri Suomen, S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden toimipisteissä. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvalle itsensä kehittämiselle erilaisin koulutusmahdollisuuksin.

Palkkaus tässä tehtävässä lähtee työehtosopimuksen määrittelemästä, mutta sen päälle huomioimme luonnollisesti osaamisesi ja kokemuksesi. Lisäksi meillä on päälliköillä mahdollisuus vuosittaiseen korkeintaan kahden kuukauden palkkaa vastaavaan tulospalkkioon sekä koko henkilökunnan yhteiseen jopa 1,50 €/ tehty työtunti tulospalkkioon koko yrityksen tuloksen perusteella. Järjestämme sinulle tarvittaessa myös vuokra-asunnon.

Etenemme rekrytoinnissa jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!

_Rekrytointi tehdään yhteistyössä Barona Horeca Oy:n kanssa. Työllistyminen VBO:n alaisuuteen. Jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta - emme voi huomioida sähköpostitse saapuneita hakemuksia. _

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Henna Rönkönharju
Henna Rönkönharju
Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse!henna.ronkonharju@barona.fi
Varoboden-Osla Handelslag
Varoboden-Osla Handelslag

Varuboden-Osla on kaksikielinen osuuskauppa, joka toimii Uudenmaan rannikolla ja Ahvenanmaalla. Meillä on lähes 70 000 asiakasomistajaa ja palvelemme asiakkaitamme yli 60 toimipaikassa. Tärkein tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille sekä edistää alueellista hyvinvointia.