Ravintolapäällikkö, Kesä 2023, Ravintola Portside, Kemiönsaari

Ravintolapäällikkö, Kesä 2023, Ravintola Portside, Kemiönsaari

Sijainti
Kemiö, Turku, Lohja, Helsinki, Hanko, Tampere, Oulu, Rovaniemi, Vaasa, Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Hei sinä arvosi tunteva ravintola-ammattilainen! Tunnetko jo auringossa välkehtivän meren ja saariston kesän kutsun? Etsimme nyt KESÄSESONKIIN 2023 RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ historialliseen miljööseen Taalintehtaalle, Kemiönsaareen - vain tunti Turusta, kaksi Helsingistä!

Ravintola Portside kauniissa rantamakasiinissa on kiinnostava kokonaisuus nopeaa tarveruokailua, noutomyyntiä sekä hitaampaa nautiskelua juomineen. Sijainti on erinomainen vierasvenesataman tuntumassa Taalintehtaan ravintolakadulla. Sisäpaikkoja on 70 ja terassilla 150. Aktiivisin myyntiaika on klo 12-20 ja ruokamyynnin osuus 72%.

Avaamme nyt toiseen kauteemme avoimin mielin ja paljon oppineina ensimmäisestä kesästä 2022. Yrittäjinä ajatuksenamme on yhdessä henkilökunnan kanssa viilata Portsiden perinteikästä toimintaa vastaamaan entistä paremmin nykyisen asiakaskunnan tarpeita sekä merkittävästi kasvattaa asiakastyytyväisyyttä.

Mitä sinulta odotetaan?

**Itsenäisesti: **

  • ohjaat osallistuen ja esimerkilläsi asiakaspalvelutoimintoja
  • vastaat henkilökunnan rekrytoinnista ja perehdytyksestä
  • hoidat/delegoit päivärutiinit työvuorolistoineen, tilauksineen, sometteluineen
  • hallitset rahaliikenteen perusteet ja ymmärrät ravintolan yleisimmät tunnusluvut
  • vastaat yhdessä sovitun kulubudjetin/katetavoitteen toteutumisesta salihenkilökunnan työtuntien ja juomatuotteen osalta
  • pystyt palvelemaan ruotsiksi ja suomeksi– muut kielet on etu

**Yhdessä esihenkilöryhmän kanssa: **

  • päätät juomatuotteet ja neuvottelet sopimukset pientoimittajien kanssa
  • sovit osallistumisista paikallisiin tapahtumiin/julkaisuihin
  • hiot ruokalistan myyntivälineeksi

Ravintola Portsiden ravintolapäällikkönä olet ylpeä paikan perinteistä, mutta haet aktiivisesti uusia asiakas- ja tulovirtoja seuraaville kausille. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä, mutkatonta työyhteisöä, matalaa organisaatiota, rohkeutta kokeilla ja uskallusta erehtyä.

Asiakas on kaiken toimintamme keskiössä ja henkilökunta tulee hyvänä kakkosena. Esimiehenä haluat ympärillesi rentoja, persoonallisia ja fiksuja ihmisiä ja luot heille puitteet tehdä työnsä erinomaisesti. Portside ansaitsee maineen hyvän ruuan ja ripeän palvelun kesäravintolana, jonne on aina ilo tulla.

Olet etsimämme tekijä, jos nautit asiakkaiden ilahduttamisesta ja työyhteisön kannustamisesta sekä ymmärrät sesonkibisneksen vaatimukset toiminnan ylös- ja alasajoineen. Aikaisempi kokemus sesonkitoiminnasta esimiestehtävissä on välttämätön.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä edullisen oman asunnon ravintolan läheisyydessä.

Ravintolapäällikön paikka on kokoaikainen ja määräaikainen, työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun alussa ja päättyvät elokuun lopussa.

Tukenasi ovat yrittäjät, joilla on pitkä kokemus sesonkitoiminnasta, mutta jotka eivät tee suorittavaa vuoroa Portsidessa. Työyhteisöösi kuuluvat keittiömestari, vuoropäälliköt ja sali- ja keittiöhenkilökunta. Voit halutessasi hyödyntää kollegoiden ammattitaitoa myös yrityksen muista ravintoloista.

Kiinnostuitko?

Toimithan pikaisesti, sillä haastattelemme myös hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ravintola Portside
Ravintola Portside

Tervetuloa Taalintehtaalle historialliseen miljööseen nauttimaan hyvästä ruoasta, kuuluisista pizzoista, hyvistä viineistä ja rennosta ilmapiiristä. Ravintola Portsiden a la carte on palvellut asiakkaita vuodesta 1988 rantamakasiinissa joka on rakennettu 1840-luvulla.

Tutustu yritykseen