Ravintolapäällikkö, Sky Kitchen & View

Ravintolapäällikkö, Sky Kitchen & View

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Mitä sanoisit työpaikasta ravintolassa, jossa työskentelet taivaanrannan värien loisteessa, arktisen pääkaupungin valojen tuikkiessa horisontissa? Tulisitko sinä tarjoamaan asiakkaillemme Lapin luonnon innoittamia elämyksellisiä ruokakokemuksia, jotka nautitaan Ounasvaaran upeissa maisemissa? Haemme ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Lapland Hotelsin tunnelmalliseen Sky Kitchen & View -ravintolaan.

Uutena ravintolapäällikkönämme olet vastuunkantaja. Saat meiltä huipun tiimin ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään ja laajentamaan omaa osaamistasi.

Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja olet tarkka ja sitoutunut ravintolapäällikkö. Työskentelet myös suorittavassa työssä.

Saat ympärilläsi olevat työntekijät innostumaan, ohjaat tiimisi tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen. Perehdytät ja opastat myös uusia tiimiläisiä sekä harjoittelijoita ja olet luomassa upeita asiakaskokemuksia yhdessä tiimin kanssa.

Meillä pääset mukaan luomaan vastuullisia hotellielämyksiä. Välitämme tiimiläisistämme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Siksi suosimme À la carte -tuotteissamme lappilaisia, sesongin mukaisia raaka-aineita. Tarjoilussa panostamme henkilökohtaiseen palveluun, jotta asiakaskokemuksesta tulisi luksuselämys.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ravintola-alan esihenkilötehtävistä
  • Ymmärrystä ravintolan tuloksellisesta johtamisesta
  • Itseohjautuvuutta, ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta
  • Toimeenpanokykyä sekä tahtoa viedä asiat huolellisesti loppuun
  • Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä

Tarjoamme sinulle:

  • Kiinnostavan tehtävän upeissa puitteissa
  • Mahdollisuuden hyödyntää taitojasi ja kehittyä työssäsi. Voit hyödyntää Lapland Hotelsin koulutusmahdollisuuksia.
  • Mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja vastuullisen yrityksen menestymiseen.
  • Olet mukana hotellin johtoryhmässä.
  • Kattavat kolmen toimialan henkilöstöedut ja kivat, osaavat työkaverit.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Rekrytointi tehdään yhdessä Baronan kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme lähettämään palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli hae tehtävää saman tien, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta Susanna Pohjanen, susanna.pohjanen@barona.fi, P +358 50 526 5446 tai Kaisu-Leena Tervo, kaisu-leena.tervo@barona.fi. P +358 50 434 4797.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Lapland Hotels Sky Ounasvaara
Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Sky Kitchen&View on jo vuosia kuulunut Suomen parhaimpiin ravintoloihin. Loistava sijainti Ounasvaaran huipulla kauniiden maisemien äärellä kutsuu niin paikalliset kuin matkailijat nauttimaan kulinaristisia herkkujaan. Asiakaskuntaamme kuuluvat ulkomaiset ryhmät, paikalliset kokous- ja illallisryhmät sekä yksityisten juhlien järjestäjät. Ravintola on ajaton, arvostettu ja elämyksellinen.

Tutustu yritykseen