Ravintolapäällikkö, Social Burgerjoint

Ravintolapäällikkö, Social Burgerjoint

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
19.5.2022

Idea Social Burgerjointista lähti liikkeelle 2015 kaverusten intohimosta ruokaan, rokkiin ja hyviin tyyppeihin. Mainetta maailmallakin niittäneet artesaaniburgerit tirisevät hiiligrilleissä kahdeksassa Social Burgerjointissa ympäri Suomen.

Social Burgerjoint on ennen kaikkea yhteisö, jossa salaisuuksia ei ole ja menestyksen takana seisoo kivenkovien ammattilaisten jengi. JOIN THE BURGERHOOD!

Burgerhood hakee nyt joukkoonsa esimerkillään johtavaa RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan ravintoloiden keittiömestareita ja ravintoloiden henkilöstöä !

Jos sinulta löytyy kiinnostusta ja jo entuudestaan kokemusta keittiötyöstä sekä myös henkilöstön johtamisesta, kunnianhimoa työhön ja itsevarmuutta siitä, että sinun avullasi sekä laatu- että tulostavoitteet viedään maaliin, saatat olla etsimämme taitaja!

Ravintolapäällikön avaintehtäviä

Ravintolapäällikkönä vastaat pääkaupunkiseudulla kolmen ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiimin johtajana. Sen lisäksi, että työnkuvaasi kuuluu henkilökunnan johtaminen strategian, arvojen ja toimintasuunnitelman mukaisesti, vastuullasi on työvuorojen sujuvuus, tilaukset, varastonhallinta sekä muun muassa henkilökunnan resursointi ja rekrytointi.

Kehut, kannustat, neuvot ja palkitset henkilökuntaasi, sillä ymmärrät, että tiimisi on hyvän ravintolan kulmakivi. Esihenkilönä suhtaudut työntekijöidesi hyvinvointiin aidolla kiinnostuksella ja pidät huolen siitä, että jokainen tekijä ymmärtää laadulliset ja myynnilliset päämäärät ja oman roolinsa niiden saavuttamisessa. Lisäksi sinulla on jo näkemystä siitä, miten strategiat ja arvot sulautetaan osaksi jokaisen päivittäisiä tehtäviä.

Millainen on Social Burgerjointin esimies?

Arvostamme aiempaa työhistoriaasi vastaavista tehtävistä, sillä tässä hommassa kokemus puhuu puolestaan. Burgerhoodin johtaja on tilannetajuinen, tiimiään tsemppaava ammattilainen varustettuna teräksisellä hymyllä ja upealla asiakaspalveluasenteella. Kannat Social Burgerjointin brändiä ja esimerkkiä ylpeydellä ja tärkeintä on, että haluat tuottaa parasta mahdollista palvelua asiakaskunnallesi. Burgerhoodilaisena sinulla on jatkuva halua oppia uutta, kasvaa johtajana ja auttaa työtovereita ympärilläsi kehittymään.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen (112,5h/3vko) ja palkkaus sovitaan henkilökohtaisesti palkan sijoittuessa haitarille 3000-3500€/kk, huomioiden hakijan kokemustaustan.

Kuulostaako tämä just Sinulle sopivalta?

Welcome To The Burgerhood!

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pian, jotta olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme uusia tarinoita!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
The Social Burger Joint Oy
The Social Burger Joint Oy

Social Burgerjoint on suomalainen hampurilaisravintolaketju, joka on osa Kotipizza Groupia.

Tutustu yritykseen