Ravintolapäällikkö Wanha Mestari, Riihimäki

Ravintolapäällikkö Wanha Mestari, Riihimäki

Sijainti
Riihimäki, Hämeenlinna, Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.7.2022

Wanha Mestari -ravintolassa paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, saavat ansaitsemansa arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Ravintolapäällikkö on paikan ehdoton sielu ja tunnelman luoja. Nyt kaipaamme Wanha Mestari Riihimäkeen isäntää tai emäntää! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsimämme Ravintolapäällikkö vastaa ravintolan päivittäisestä johtamisesta, tekee tilaukset, työvuorolistat ja hoitaa omanvalvonnan. Huolehdit siitä, että asiakaspalvelu ja myynti ovat huipussaan. Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus, hygienia- ja anniskelupassit sekä kokemusta ravintolapäällikön tehtävästä.

Työssäsi menestymisen varmistavat energisyys, hyvät vuorovaikutus- ja motivointitaidot taidot sekä tuloshakuisuus. Ravintolapäällikkönä ymmärrät kulut, tulot ja katteet. Olet innostava esihenkilö ja luot hyvää fiilistä ympärillesi. Omaat kokemusta juoma- ja ruokatarjoilusta ja työpäivien ja -tehtävien organisointi sujuu luontevasti. Sinulla on rempseä ja reipas työhön tarttuva tyyli.

Vastuualueesi:

Otat vastuullesi koko ravintolan kokonaistoiminnan ketjun konseptit huomioiden. Haluat kehittää ja ylläpitää ravintolan toimintaa laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Olet koko ravintolan keulahahmo, joka johtaa joukkoaan onnistuneesti päivästä toiseen.

Tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, Restelille. Työtunteja on tarjolla 112,5h/ 3vk. Rekrytoidut suoraan Restelin kirjoille saaden ketjun huikeat edut.

Kiinnostuitko?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytointikumppanina. Laitathan hakemuksen Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Wanha Mestari –ravintolat ovat kaikki puitteiltaan erilaisia, mutta perustuvat samaan ideaan: paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, ansaitsevat aidon arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Siksi ravintoloissa on panostettu tavanomaisiin ajanvietemahdollisuuksiin. Meiltä löydät esimerkiksi automaattipelejä, päivän lehdet, lautapelejä ja television urheilukanavineen. Osassa krouveista pelataan lisäksi pokeria, biljardia, heitetään dartsia ja hoilataan iloista karaokea.