Ravintolasiivooja/kerrossiivooja

Ravintolasiivooja/kerrossiivooja

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Oletko aamuvirkku, joka nauttii siivoamisesta? Nautitko työstä, jossa pääset näkemään oman käden jäljen? Tässä tapauksessa ravintola/kerrossiivoojan työ voisi olla sinun juttusi!

Etsimme RAVINTOLA/KERROSSIIVOOJAA asiakkaallemme Kokkolan keskustan ravintoloihin. Työsuhde on aluksi määräaikainen, alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tarjoamme vähintään 60h/3 viikkoon, mutta tunteja on varmasti enemmänkin tarjolla.

Ravintolasiivoojana työvuorosi sijoittuvat varhaisaamuihin, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään klo 05 alkaen. Kun työt aloittaa varhain, päättyy työpäivä tietysti myös jo hyvissä ajoin. Varhaisten aamujen lisäksi sinun tulee olla valmis työskentelemään kaikkina viikonpäivinä.

Etsimämme henkilö on ahkera, luotettava ja ripeäotteinen tyyppi, jolta tiimityöskentely luonnistuu sujuvasti. Aikaisempi kokemus siivoojan töistä on plussaa, mutta oikeanlainen asenne ratkaisee. Työssä edellytetään myös suomen kielen taitoa.

Kuulostiko ravintolasiivoojan työ mielenkiintoiselta? Lähetä hakemus heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa