Ravintolatyöntekijä, Hanko Aasia, Tampere Ratina

Ravintolatyöntekijä, Hanko Aasia, Tampere Ratina

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Hanko Sushi uudistuu – tervetuloa Hanko Aasiaan! Etsimme asiakasyrityksellemme Hanko Aasialle ravintolatyöntekijöitä niin salipuolen kuin keittiönkin tehtäviin. Ensisijainen työskentelykohde on Ratinan kauppakeskuksen Hanko Aasia -ravintola, mutta työ sisältää mahdollisuuden työskennellä myös Hämeenkadun toimipisteessä. Voit olla alalla uusi tai kokeneempi konkari – meillä vaakakupissa eniten painaa oikea asenne työntekoon!

Etsimämme tiimin jäsen on varustettu positiivisella asenteella, sopivalla ripauksella huumoritajua sekä aikaisemmalla kokemuksella ravintolatyöstä. Työhön kuuluu asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä sekä keittiötyötä. Tarjoamme työntekijöillemme koulutuksen, eli sinun ei tarvitse olla valmis sushi-kokki, aasialaisen makumaailman asiantuntija tai tarjoilija – opetamme työn salat alusta alkaen.

Työssä tarvitset hygienia- sekä anniskelupassin. Mikäli sinulta ei näitä valmiiksi löydy, voit hankkia ne rekrytointiprosessin edetessä.

Keskimääräinen työaika tehtävässä on 40–60 h / 3 vko – kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon olisit halukas työskentelemään. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että olisit valmis aloittamaan mahdollisimman pian jo kevään aikana. Työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun asti, ja työnantajana tehtävässä toimii Barona HoReCa Oy.

Haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian! Jätähän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sushi World Oy

Sushia ja muita Aasian herkkuja vastuullisista merenelävistä. Hanko Aasian tarina on nimessämme. ”Han ko” on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Valmistamme kaikki annoksemme käsityönä, tarjoilupäivänä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja vastuullisesti pyydettyjä mereneläviä. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.