Ravintolatyöntekijä, Hesburger Asema-aukio - HOK-ELANTO

Ravintolatyöntekijä, Hesburger Asema-aukio - HOK-ELANTO

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Helsingin ydinkeskustan sykkeeseen, Sokos-tavaratalon kulmaan, toukokuun lopulla aukeava Hesburger Asema-aukio on tuorein jatke suomalaiselle burgerikulttuurille. Tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää tiimiämme!

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄNÄ pääset työskentelemään sekä kassalla, että keittiössä. Sen lisäksi, että palvelet asiakkaita aidolla ja rehdillä otteella, valmistuu sinun käsissäsi myös mehevät burgerit, raikkaat salaatit ja suussa sulavat pehmikset. Tässä työssä ei tylsiä päiviä kohdata ja päivittäin pääset käsiksi rivakkaan työympäristöön, ja tulet osaksi energistä työtiimiä!

Hesburger on tunnettu tavoitteellisuudestaan ja henkilöstöön liittyvistä arvoistaan. Työntekijät kohdataan aidolla lämmöllä ja perehdytyksen laadusta sekä hyvästä työilmapiiristä pidetään lujasti kiinni. Täällä pääset kehittymään urasi ammattilaisena ja huomioon otetaan sekä alan vasta-alkajat kuin kokeneetkin konkarit.

Olet etsimämme taitaja, mikäli sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pikaruokamaailmassa työskentelystä ja mahdollisesti taustaa myös muista asiakaspalvelun tai ravintola-alan tehtävistä. Huomioimme haussa myös oppimiskykyiset ja innostuneet uudet kyvyt, joten asenteesi ratkaisee!

Jos viihdyt nopeatahtisessa työssä ja asiakaspalvelun parissa sekä pidät omalta osaltasi yllä työtiimin positiivista henkeä, on tämä työ sinua varten! Toivomme sinun olevan yli 18 vuotias, sillä töitä tehdään vaihtelevina vuorokaudenaikoina.

Edellytyksenä työskentelyyn on negatiivinen salmonellatodistus (tai vastaava todistus terveydentilasta) ja hygieniapassi, mutta ei hätää mikäli sinulla ei vielä sellaista ole! Hygieniapassin voit suorittaa myös Baronan kautta, sekä suomeksi että englanniksi.

Vastineeksi osaamillesi Hesburger Asema-aukio antaa sinulle hyvät työkaverit, sitäkin paremman meiningin, vastuuta ja vapautta sekä tilaa kasvaa ja kehittyä. Saat yhteen hiileen puhaltavan tuoreen työyhteisön tuen sekä hyvän perehdytyksen talon tavoille. Hesburger Asema-aukio lupaa sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen Baronan kautta, keskimääräiset 60-100 t / 3 vk tunnit, katsottuna kuitenkin sinun elämäntilanteesi mukaan.
  • Moninaiset ja vaihtelevat vuorot, joita voidaan soveltaa myös opiskelujen ohelle. Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja vuoroja tehdään aamusta iltaan joustavasti.
  • Palkkauksen, joka on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Tässä kohtaa otamme kuitenkin aikaisemman kokemuksesi huomioon.

#hesburger #unelmientyö #unelmanaravintolaala

Kiinnostuitko?

Hae mukaan maistuvaan jengiimme ja laita hakemus tulemaan Baronan rekrytiontijärjestelmän kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hesburger
Hesburger

Hesburger on perheyritys, joka suosii pitkällä tähtäimellä viisaita ratkaisuja. Samat arvot ovat vieneet meitä eteenpäin jo vuodesta 1966 lähtien: palveluhenkisyys, luotettavuus, tavoitteellisuus ja yrittäjyys. Vaikka näet ne ehkä pelkkinä sanoina, meille ne tarkoittavat ennen kaikkea tekoja. Tekoja, jotka aidosti ohjaavat kaikkea toimintaamme asiakaspalvelusta yhteistyökumppanisuhteisiin. Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla ja panostamme monin tavoin työhyvinvointiin.