Ravintolatyöntekijä, Kotipizza Valkeakoski

Ravintolatyöntekijä, Kotipizza Valkeakoski

Sijainti
Valkeakoski, Akaa, Tampere, Lempäälä, Pälkäne
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
6.6.2023

Haemme tiimin täydennykseksi pirteää ja oma-aloitteista ravintolatyöntekijää Valkeakosken Kotipizzaan.

Etsimme ravintolatyöntekijää Valkeakosken Kotipizzaan. Työsuhde on vakituinen tai määräaikainen ja työtunteja on tarjolla 75h/3vko.

Toivomme sinulta, että olet iloinen ja reipas asiakaspalvelija, joka on valmis tarttumaan toimeen ja ei hätkähdä kiirettä. Sinulta sujuu itsenäinen työskentely, mutta saat kyllä tueksesi kannustavat ja kivat työkaverit. Arvostamme aiempaa työkokemusta ravintola-alalta tai Kotipizzasta, mutta tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia.

Kotipizzassa pääset tekemään monipuolisesti kaikkia ravintolan työtehtäviä vaihtelevissa työvuoroissa. Työhösi kuuluu mm. asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, pizzojen toimittamista, esivalmisteluja sekä yleisestä siisteydestä huolehtimista. Työ sisältää myös pizzan tekemistä paiston puolella.

Tehtävään vaaditaan hygieniapassi, ajokortti, täysi-ikäisyys sekä todistus soveltuvuudesta elintarviketyöhön (salmonella).

Työsuhde on vakituinen tai määräaikainen, työtunteja on tarjolla 75h/3vko. Aloitus olisi toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Katsotaan sopimus elämäntilanteesi mukaan.

Tartu mahdollisuuteen kehittyä pizzanpaiston ammattilaiseksi ja laita meille pian tulemaan hakemusta oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelemme jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Haethan tehtävää oheisen linkin kautta. +358503402019
Elonpaakari Oy
Elonpaakari Oy

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 290 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2020 oli 151,4 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. Kotipizza-ketjua hallinnoi Kotipizza Oy, joka kuuluu Kotipizza Groupiin. Konserniin kuuluvia yhtiöitä ovat myös artesaaniburgereita valmistava The Social Burger Joint Oy ja hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy, joka toimittaa vastuulliset raaka-aineet konsernin ravintolaketjuille. Kotipizza Group on osa norjalaista Orkla-konsernia, jonka toiminnan pohjana ovat kestävät arvot.