Ravintolatyöntekijä, Leijona Catering, Sodankylä

Ravintolatyöntekijä, Leijona Catering, Sodankylä

Sijainti
Sodankylä
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
28.7.2024

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän? Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme ammattitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ asiakkuuteemme Varuskuntaravintolaan Sodankylään.

Ravintolatyöntekijän työtehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu salissa ja kassalla. Tarvittaessa hoidat myös astiahuoltoa, pakkaamista, salaattien valmistamista ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä, sekä muita avustavia työtehtäviä.

Toivomme että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Olet innokas, omatoiminen ja reipas työntekijä, joka on valmis joustamaan tarpeen mukaan työtehtävissä. Kohteliaisuus sekä työkavereita kuin yhteistyökumppaneita kohtaan on sinulle ominaista. Tunnet työelämän pelisäännöt ja sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä.

Leijona Catering tarjoaa ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Työtunteja on tarjolla oman käytettävyytesi mukaan. Palkkaus määräytyy Mara TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden. Valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen.

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli hae tehtävää saman tien linkin kautta, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä! Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leijona Catering Oy
Leijona Catering Oy

Leijona Catering on suomalainen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Keittiöissämme yhdistyvät rautainen kokemus ja jatkuva uuden oppiminen.

Tutustu yritykseen