Ravintolatyöntekijä Ruuhikoski

Ravintolatyöntekijä Ruuhikoski

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Ravintola-alan rautainen kesätekijä hoi, meillä on sulle töitä! Haluatko mukaan luomaan unohtumattomia kesämuistoja golfkentän sydämeen? Etsimme nyt energisiä, ahkeria ja näppäriä tekijöitä Ruuhikosken ravintolaan.

Etsimme asiakkaamme Ruuhikoskigolfin riveihin kesäkauden 2023 ajalle ravintolatyöntekijöitä!

Aikaisempi työkokemus ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on reipas ja iloinen asenne työhön ja asiakaspalveluun. Ravintolatyöntekijän tehtävissä vaaditaan lisäksi ripeää itsenäistä otetta työskentelyyn, tarkkuutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Töitä on tarjolla kauden pituuden mukaan ainakin toukokuusta syyskuuhun saakka!

Ruuhikoskella ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluvat ravintola-alan monipuoliset työtehtävät sekä salin että keittiön puolelta.  Tehtävissä pääset siis toimimaan kesän aikana niin ruuan ja vitriinituotteiden valmistuksen kuin asiakaspalvelunkin parissa. Ravintola sijaitsee Ruuhikosken klubitalossa, joten toivomme sinulta valmiutta palvella asiakkaita tarvittaessa myös golfkentän asiakaspalvelun puolella yhteistyössä caddiemastereiden kanssa. Työsuhde edellyttää hygienia- ja anniskelupassia mutta nämä ehdit suorittaa työsuhteen alkaessa, autamme tarvittaessa!

Tarjoamme sinulle menevän työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ja kauniissa ympäristössä. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukainen ja työtunteja tarjolla n. 30h/viikossa.

Haluatko päästä sisään ravintola-alan ja golfkentän sykkeeseen? HAE NYT!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy
Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy

Golf Digestin Pohjoismaiden sadan parhaimman golfklubin joukkoon 2016 valittu uudistunut Ruuhikoskigolf toivottaa uudet ja vanhat pelaajat jälleen tervetulleeksi kaudella 2023. Kansainvälisesti tunnetun Robert Trent Jones Jr. kynästä syntynyt korkeuseroja sisältävä golfkenttä sulautuu tyylikkääseen pohjalaiseen jokimaisemaan.

Tutustu yritykseen