Ravintolatyöntekijä, Tikkakoski

Ravintolatyöntekijä, Tikkakoski

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
17.7.2024

Haemme ravintolatyöntekijää tekemään työkeikkoja asiakasyrityksessämme Tikkakoskelle.

Tyypillinen ravintolatyöntekijän työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Lisäksi työhön kuuluu jonkin verran salipuolen tehtäviä.

Toivomme, että pidät työstä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on innokas, omatoiminen, ahkera, ripeä ja reipas tekijä, joka on valmis joustamaan tarpeen mukaan työtehtävissä ja toimimaan apuna kaikissa työtehtävissä. Kyseessä on pieni henkilöstöravintola, jossa kaikki pääsevät tekemään kaikkea. Tärkeintä on halu oppia uutta!

Palkkaus määräytyy Mara TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden.

Työn aloitus on syyskuun alussa ja toivomme, että voit sitoutua vähintään loppuvuodeksi. Töitä on kuitenkin tarjolla ensi kevääseen saakka. Työtunteja keskimäärin 54h/3viikkoa. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti klo 5-21 välille ja työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa. Vuoroja on vaihtelevasti päivän mittaan.

Ketä haemme?

  • Sinua, jolta luonnistuu ravintola-alan tehtävät niin salin kuin keittiönkin puolelta
  • Olet täysi-ikäinen
  • Sinulla on hygieniapassi ja todistus terveydentilasta (hankittava ennen työsuhteen alkua)
  • sinulla on sujuva suomen kielen taito, asiakaspalvelu ja perehdytys tapahtuu suomeksi

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli hae tehtävää saman tien linkin kautta, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä! Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Anna Korhonen
Anna Korhonen
Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksiaanna.korhonen@barona.fi